Gde kupiti E2 u NS?
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
Gde kupiti E2 u NS?
Gde bi eventualno mogla biti u prodaji E2 !? Govorimo o Novom Sadu... 

...shit happens... keep d smile!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
blade_bre, Jones, pa probajte u dve najjace radnje u gradu,prva je RIM mobil (jevrejska,pothodnik,bul kralja petra itd) a druga je MOBIL PLUS (na samom kraju dunavske ulice,sa desne strane,a ima i jos par radjni u pasazima dunavske i zmaj jovine)!
Ako nema,javite mi se na pvt,pa cu vas dalje uputiti
Ako nema,javite mi se na pvt,pa cu vas dalje uputiti

D500&E71
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Da da,to je problem cena....Nema sanse da dam vise od 190e jer znam koliko kosta u Evropi i to modeli koji nisu kodirani za mreze znaci fon je cist...Ako su bezobrazluci onda...Mislim da bude u istom cenovnom rangu sa SE W810...
Samo bih je uzeo zbog Spatial audio jer je ta texnologija retka i stvarno doprinosi kvalitetu zvuka naravno uz pristojne sluske...Svidjaju mi se jeftine kartice i 3.5mm dirkt znaci ne brdo adaptera i to...
Ako sve ode u mast i kazan uzece mi buraz u Ceskoj za 110e pa ako bude zainteresovanih i ako buraz ide skoro tamo(posto je reko da ce sebi tamo uzeti fon) moze mi se bilo ko javiti pa da radimo posao...To sve gratis tj ne uzimam proviziju ali samo za poznate sa foruma

Samo bih je uzeo zbog Spatial audio jer je ta texnologija retka i stvarno doprinosi kvalitetu zvuka naravno uz pristojne sluske...Svidjaju mi se jeftine kartice i 3.5mm dirkt znaci ne brdo adaptera i to...
Ako sve ode u mast i kazan uzece mi buraz u Ceskoj za 110e pa ako bude zainteresovanih i ako buraz ide skoro tamo(posto je reko da ce sebi tamo uzeti fon) moze mi se bilo ko javiti pa da radimo posao...To sve gratis tj ne uzimam proviziju ali samo za poznate sa foruma

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- Masterokrata
- Mobil manijak
Jones, pa mogao bi brat da ti dotera neku e70 od preko
salim se nema komercijalizacije.
Nego ne pomenu niko koja je cena E2 u ns, aj da vidim da li sam pogodio da je preko 200e.
loki13, o zamenama u ns ne vredi pricati...telefon od 100e kod njih vredi 30e, razumem ja da moraju da zarade, ali covece deranje je deranje, ma koje drugo finije ime imalo.

Nego ne pomenu niko koja je cena E2 u ns, aj da vidim da li sam pogodio da je preko 200e.
loki13, o zamenama u ns ne vredi pricati...telefon od 100e kod njih vredi 30e, razumem ja da moraju da zarade, ali covece deranje je deranje, ma koje drugo finije ime imalo.
5130+Koss the plug....
Masterokrata, ma moze samo da on ode tamo...Inace devojka mu tamo ima porodicu pa onda znas kako...Ode i on sa njom ali i to je samo 2-3 puta godisnje...kriza...Ali ove godine nisu isli josh nijednom tako da ce biti nesto...On je bukvalno reko da mi javlja cene na mail cega ima a da nije kodirano za tamosnje mreze...a i ako jeste moze se to odkodirati 

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- Masterokrata
- Mobil manijak