Idealni smartphone telefon
Idealni smartphone telefon
Epa ovde mozete da date svoja misljenja kako bi vi napravili telefon.
Ovako:
Ja bih voleo da ima IR, Bluetooth, WiFi,Kameru od 5 mpx da bude na rasklapanje sa rotirajucim ekranom,3-5x opticki zum,sekundarna kamera sa malo slabijom lampom kako bi se moglo prichati u video talku u mrkloj noci, da ima joystick(bas volim joystick)da je izradjen od aluminijuma i neke tvrdje plastike,da ima baaaash dobre slushalice, da ima qwerty tastaturu,ekran od 3incha,da ima TV i RADIO, neki jak mp3 player sa ekvalajzerom,Symbian 8 2nd internu mem od 1 gb + memory stick,u paketu da dolazi sa providnom futrolom,izradjena od plastike.
P.S. ako se setim mozda josh nesto dodam
Ovako:
Ja bih voleo da ima IR, Bluetooth, WiFi,Kameru od 5 mpx da bude na rasklapanje sa rotirajucim ekranom,3-5x opticki zum,sekundarna kamera sa malo slabijom lampom kako bi se moglo prichati u video talku u mrkloj noci, da ima joystick(bas volim joystick)da je izradjen od aluminijuma i neke tvrdje plastike,da ima baaaash dobre slushalice, da ima qwerty tastaturu,ekran od 3incha,da ima TV i RADIO, neki jak mp3 player sa ekvalajzerom,Symbian 8 2nd internu mem od 1 gb + memory stick,u paketu da dolazi sa providnom futrolom,izradjena od plastike.
P.S. ako se setim mozda josh nesto dodam
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
smattram da je svako ustanju da napravi taj telefon mislim od proizvodjaca pogotovo nokija ali ako bi odmah napravili telefon koji ima sve naj naj opcije vise ne bi bilo potrebe za novim telefonima i to bi jako lose ticalo na trziste zato nokija polako izbacuje modele koji su za nijansu bolji od predhodnih kako bi stalno imala kupce
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Kada se pojavi tema ovakvog tipa, uvek moze da se nadje neko ko ce da trazi svrhu njenog postojanja. Nekad i u "obicnoj" temi nekome dodje da pita sta je svrha. Kad pogledas, za bilo sta mozes da se zapitas- cemu svrha?
Ovde, opipljive svrhe nema, ali eto decko je hteo da napravi neku opustenu temu. Svako je barem jednom mastao o savrsenom fonu i sta fali tome.
Ne moze svaka tema da bude "fleshuj ga 'ebiga" tema... ili "w810 ima bolji zvuk"
Ovde, opipljive svrhe nema, ali eto decko je hteo da napravi neku opustenu temu. Svako je barem jednom mastao o savrsenom fonu i sta fali tome.
Ne moze svaka tema da bude "fleshuj ga 'ebiga" tema... ili "w810 ima bolji zvuk"

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ništa ne fali temi. Kada biste vi znali kakve sam ja telefone "projektovao" u snu, popadali biste u nesvest...
Da me ne mrzi (kao što me mrzi) da kontaktiram nekog u vezi toga, verujem da bi neka od tih ideja sigurno zaživela u nekim budućim hi-tech spravicama.
Mada, ne znam kako bih im u mejlu objasnio sve što imam u glavi, morao bih da crtam... 

● PRAVILA FORUMA ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS