N-Gage games...?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
N-Gage games...?
Jel neko ubacivao novije igre za N-Gage, recimo Worms World Partty ili Asphalt GT na "obicnu" Nokijinu seriju 60 (6260, 6600, 6630, 6670... bilo koja osim N-Gage)? Kako se pokrecu igre? Jel to uopste moze? Kada pokrenem WWP samo se pojavi splash screen "N-gage (i jos nesto pise)" pa tras.. nema vise
. A Asphalt mi je sav zelen (bukvalno!)... Dok recimo SonicN (verovatno starija igra) radi sasvim normalno... Pomagajte!!!

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Wobby, imam utisak (čitaj: siguran sam!) da ne kapiraš baš najbolje o čemu se diskutuje, pa pišeš tek da bi pisao. Kakve veze ima Samsung sa N-Gage igricama? Osim ako se nisi igrao sa Samsungovim symbian telefonima, a u to čisto sumnjam...
Uskoro će izaći N-Gage emulator za s60, ako se nastavi sa tim zezanjem oko zaštite...

Uskoro će izaći N-Gage emulator za s60, ako se nastavi sa tim zezanjem oko zaštite...

● PRAVILA FORUMA ●
-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Da, i ja sam cuo za taj emulator Miskoni...
Bice nesto slicno kao sto je pre na prvim ngage igrama bio blz app. Samo ce ovo da bude verovatno ozbiljnija i veca aplikacija...
A wobby je vec poznat po tome da pise samo da bi pisao
A sto se teme tice, najbolje je da das 100e, kupis n-gage i uzivas, ipak je on bas pravljen za pomenute igre i svaka radi provereno. Problem kod novijih telefona (pocev od 6600) je sto rade na Symbian 7.0, dok 6630 radi na 8.0 sto nije bas kompatibilno sa starim 6.1 Symbian-om koji koristi n-gage.
To je kao da igru sa win 95 teras da radi na win XP. Neke rade neke ne...
Bice nesto slicno kao sto je pre na prvim ngage igrama bio blz app. Samo ce ovo da bude verovatno ozbiljnija i veca aplikacija...
A wobby je vec poznat po tome da pise samo da bi pisao

A sto se teme tice, najbolje je da das 100e, kupis n-gage i uzivas, ipak je on bas pravljen za pomenute igre i svaka radi provereno. Problem kod novijih telefona (pocev od 6600) je sto rade na Symbian 7.0, dok 6630 radi na 8.0 sto nije bas kompatibilno sa starim 6.1 Symbian-om koji koristi n-gage.
To je kao da igru sa win 95 teras da radi na win XP. Neke rade neke ne...

- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
...a ja sam skinuo igrice sa www.series60.ru. Pa adresu sam nasao ovde negde na forumu, nemam pojma gde... nije ni bitno.. Inace pored igrica za N-gage ima svakojakih gluposti i za ostale s60 telefone... :idea: Sajt je na ruskom!
Zar da dajem jos 100€ da bih igrao igrice, pa dovoljno sam pukao na 6630...
Zar da dajem jos 100€ da bih igrao igrice, pa dovoljno sam pukao na 6630...