Gde se moze naci kabl koji nastavlja stare modele punjaca za Nokie tako da mogu da "upadnu" u N seriju Nokia telefona?
Kupio sam x punjaca do sada i svi su crkli...
Tnx!
Stari punjac + kabl za N seriju?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
tekt, vreme punjenja zavisi isključivo od struje punjenja. Taj tvoj stari punjač je sigurno ACP-7 koji je 355mA, a novi su uglavnom 800-890mA, zato punjenje traje duplo kraće.
● PRAVILA FORUMA ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
E kad smo vec kod punjaca... sa E61 sam dobio punjac koji je na 5.0V i 890 mA, medjutim on je gecrkt pre jedno metar dana. Sa 3300 sam svojevremeno dobio punjac na 5.7V i 800mA. Od pre tih mesec dana koristim njega i ovaj gore adaptercic koji sam isto dobio, medjutim primetio sam da mi sada baterija krace drzi za oko 20-25% na E61. Moze li to da bude uzrok?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ja koristim za po kući i za putovanja ACP 12E od 800mA sa većim priključkom i gore pomenutim adapterom, i čini mi se da sada za mnogo manje vremena puni nego ranije. Pre je bilo do satipo, a sada je između 45 min. i sat. A baterija i dalje traje isto. Doduše sada ga pored w950 malo manje čačkam
A na poslu imam onaj stari kockasti, verovatno taj ACP 7, kome treba 3,5-4 sata, i sa njim zaista kraće traje baterija. I to skoro za dan kraće. E sad noviji telefoni tipa e65 sa BL-5F baterijama (provereno) sa ovim starim punjačima neće uopšte da rade, provali neku struju i napiše "not charging".

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO