Kako spakovati DivX za Symbian telefon
					Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
	Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- 
				dentomaster
- Neredovni učesnik 
- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
Pozdrav svima!  Evo jedan konvertor koji ce vas sigurno oduseviti:
  Evo jedan konvertor koji ce vas sigurno oduseviti:
http://rapidshare.com/files/3126089/SUP ... 9,rar.html
Zove se Super i stvarno opravdava svoje ime .Potpuno je besplatan a podrzava skoro sve meni poznate formate (rm,rmvb,ram,mp3,wav,wma,3gp,svf,flv,mov,3gp2,ogg,mpg,avi,.......).Tezak je 25.7Mb
.Potpuno je besplatan a podrzava skoro sve meni poznate formate (rm,rmvb,ram,mp3,wav,wma,3gp,svf,flv,mov,3gp2,ogg,mpg,avi,.......).Tezak je 25.7Mb

Evo jedan konvertor koji ce vas sigurno oduseviti:
  Evo jedan konvertor koji ce vas sigurno oduseviti:http://rapidshare.com/files/3126089/SUP ... 9,rar.html
Zove se Super i stvarno opravdava svoje ime
 .Potpuno je besplatan a podrzava skoro sve meni poznate formate (rm,rmvb,ram,mp3,wav,wma,3gp,svf,flv,mov,3gp2,ogg,mpg,avi,.......).Tezak je 25.7Mb
.Potpuno je besplatan a podrzava skoro sve meni poznate formate (rm,rmvb,ram,mp3,wav,wma,3gp,svf,flv,mov,3gp2,ogg,mpg,avi,.......).Tezak je 25.7Mb- gameforce
- Ex-Moderator 
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Dovla_84, Zašto taj na Rapidshare (sa potencijalnim virusima) kada ima sasvim LEGALNO , BESPLATNO i sa update ovde:
http://www.erightsoft.com/SUPER.html
Program je vec opisan i objašnjen ovde na forumu:
viewtopic.php?t=9190

http://www.erightsoft.com/SUPER.html
Program je vec opisan i objašnjen ovde na forumu:
viewtopic.php?t=9190
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
						Rebel in heart.
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta 
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
- Miškoni
- Administrator 
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
NoBodyAsAleksa, ne postoji Smart Movie player za PC, već samo za mob. Za PC postoji samo konverter i uglavnom sve ide zajedno u paketu.

● PRAVILA FORUMA ●
						Kako da registrujem Smart Movie? Instaliram ga na fonu i kompu, ali kad kompresujem film cesto se preko filma pojavljuje DEMO crvenim slovima. Ma to bih i progutao nekako, ali na fonu mogu da pustam filmove samo sat vremena, kad se odgleda sat vremena filmova, klipova... posle toga nece da pusta nista. Molim nekog za pomoc.
draganche@verat.net

draganche@verat.net
- Miškoni
- Administrator 
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
draganche, nema potrebe da postavljaš isto pitanje na više mesta, tako nećeš brže dobiti odgovor.  

Postoje dva načina za registraciju - prvi je da kupiš program, drugi je da pronađeš verziju koja je već registrovana. Broj za konverter se generiše u samom plejeru na telefonu. Kada je plejer registrovan, pojavi se opcija "unlock converter". Poslaću ti info na PP...

Postoje dva načina za registraciju - prvi je da kupiš program, drugi je da pronađeš verziju koja je već registrovana. Broj za konverter se generiše u samom plejeru na telefonu. Kada je plejer registrovan, pojavi se opcija "unlock converter". Poslaću ti info na PP...
● PRAVILA FORUMA ●
						Evo šta je moj problem. Imam 6630 i želim da prebacim par clipova koje sam snimao Cannon digitalnim aparatom na mob i da mogu te clipove gledati na njemu!!! Ovde sam čitao da je najbolji neki Smartmovie player pa sam ga skinuo i instalirao, ali mi je instaliralo samo na komp neki konverotr video fajlova. Kad konvertujem fajl pomoću tog programa i prebacim na mob, on ga opet ne prepoznaje, čak ga uopšte ne pročita kao postojeći. Zanima me da li treba, i kako, da instaliram Smartmovie i na telefon??? Link poželjan, hvala!!!

- kljun
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Sondri, moras da prebacis i smartmovie na telefon(kako mislis da pustas klipove bez odgovarajuceg player-a  ).
 ).
Smart movie za telefon si trebao da dobijes uz smart movie za komp. Prebacis ga na telefon i jednostavno instaliras(nadam se da znas kako se instaliraju programi na telefonu).
evo ti link h**p://www.lonelycatgames.com/?product=smartmo ... g_3_41.zip
kad skines udji u fajl koji si skinuo pa onda u folder Player pa onda S60 pa onda fajl koji se nalazi tu prebacis na telefon i istaliras i tek onda mozes da pustas fajlove koje si prethodno konvertovao preko SmartMove-a na komp. I to je tebi predsavljalo problem?

).
 ).Smart movie za telefon si trebao da dobijes uz smart movie za komp. Prebacis ga na telefon i jednostavno instaliras(nadam se da znas kako se instaliraju programi na telefonu).
evo ti link h**p://www.lonelycatgames.com/?product=smartmo ... g_3_41.zip
kad skines udji u fajl koji si skinuo pa onda u folder Player pa onda S60 pa onda fajl koji se nalazi tu prebacis na telefon i istaliras i tek onda mozes da pustas fajlove koje si prethodno konvertovao preko SmartMove-a na komp. I to je tebi predsavljalo problem?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i  L.F.C. - Y.N.W.A.  moj album
						pa evo ovako.....prvi fajl koji sam ubacio je bila pilot epizoda "vesele 70-e"  ,i to je odradio sasvim lepo.posle sam ubacivao mucke  i nijednom nije moglo..uvek izbaci  CRASH-DEBUG, BLA BLA BLA. e sad ,imam jos jedno pitanjce:da li za ovu namenu moze da posluzi i xilisoft converter i ako moze ,koji output format da stavim?  mene to zesce buni,ja u stvari ne znam sta je divx i xvid..  prilicno zacudjujuce,s obzirom da se raspitujem oko convertovanja filmova ,a li tako je...jbg
   prilicno zacudjujuce,s obzirom da se raspitujem oko convertovanja filmova ,a li tako je...jbg

prilicno zacudjujuce,s obzirom da se raspitujem oko convertovanja filmova ,a li tako je...jbg
   prilicno zacudjujuce,s obzirom da se raspitujem oko convertovanja filmova ,a li tako je...jbg- kljun
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
gilaxia problem ces resiti ako snimis nove codece za video, onda ce smart movie moci sve da konvertuje, tako sam ja uradio.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i  L.F.C. - Y.N.W.A.  moj album
						a zasto mora biti u 3g??na samsungu d600 moze i u mpeg,a na nokia-i n95 moze valjda isto mpeg??i jedno 23 fps??ako sam dobro razumeo,i jel mora rezolucija videa da se podesi na rezoluciju ekrana,ili moze i na 640x480 jer toliki je standard snimak tog telefona??stefank napisao:Moraju da ti budu u .3gp formatu, sto znaci da nema titlova i da je losiji kvalitet.Ali bi trebalo da moze. (jesi ti onaj Astral_Projection sa irc.cg.yu chata?
)

[/b]
[/b]