Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Stereo mp3 player...
TO mi kazi hehe
jupile.
a sto ne spakuju ovako extra funkcije u neki extra dizajn tipa 7610
Sta mislite, oce li izaci nesto slicno u "fashion" seriji za 2005
7 rulz
Meni se svidja i ovaj 6101, al uzasno lici na Samsung E710/5 zar ne:D?
To je uvek tako pre izlaska novog popularnog telefona...
Nokia 6680 je najavljena za Mart, a Nokia 6681 je najavljena za April kao i Nokia 6682 koja je pravljena za americhko trzishte...
Ma da..redovno to rade....ali mi to malo bezveze...lepo sachekash da dodje i odesh u prodavnicu i kupish....
A ne to da ja dam kesh pa da ga chekam....zamisli bedak dash kesh i dok chekash da ti dodje,tebi se vishe ne svidi...ili si video neki drugi....
Danas kad sam se vracao kuci u kolima jednog lika sam video 6680 8O
sigurno je bi 6680
kako je to moguce, kad 6680 jos nije izasla na trziste 8O
mozda je to bila samo maska (kao imas nokiu 6510 i na nju stavis 8310) :
Verovatno si se is3povao, mada je moguce, ali kod nas dosta teshko...
Te nove, nikad vidjene modele, ranije dobijaju ljudi koji ih testiraju za neke poznatije chasopise i sajtove...
Ako si video u Nemackoj onda je veoma moguce... ali ako si video kod nas onda je to prakticno nemoguce( jedino ako nisi video Karica u majbahu )Recimo ja sam u Dubai-u video 8310 kod jednog seika pre nego sto je izasao...
ma u Stuttgartu, na sedistu auta BMW5 malo stariji
neverujem da se testira za chasopis to kod njih neide tako.... ali mi je totalno neverovatno ko da sam video svemirski brod
Clanovi "Club Nokia" dobijaju specijalno pravo na testiranje novi Nokijinih zezalica! Samo sto to radi u razvijenijim zapadnoeeropskim zemljama...
Dextere, pa mora Nokia da zivi od necega dok se ne pojavi novi model , a pretplata je najbolji nacin za tako nesto... a od te prodaje se (ocigledno) najvise i zaradi...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.