Bluetooth Handsfree za 6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Bluetooth Handsfree za 6600

Post od cale »

Zeleo bih da koristim Bluetooth Handsfree,medjutim,koji Bluetooth Handsfree za n6600 koristiti?
Da li ona to uopste podrzava? :roll:
I ako podrzava,koji je najbolji izbor?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa mislim da svi koji imaju BT mogu da koriste i Handsfree....
Ima ih dosta...raznih marki i cena....ne znam koliko ga koristish... :?: 8)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Tel. koristim nekih mesec dana.Dosta stvari sam "provalio",medjutim zeleo bih da pazarim neki Bluetooth Handsfree.U prodavnicama mi nude neki za 45e.Sad sta je to i koliko je dobar,kompaktibilan,pitanje je. :?: Jer sve ide po narudzbini-kazu ti cenu,ti,oces-neces...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Chini mi se da imash jedan logitech-ov handsfree...koji je bash profi....cena je malo veca...ali kazu da je kvalitetan... :roll: :mrgreen:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Da li znas oznaku?(model) :roll:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Shto se tiche Logitech-ovi handsfree uredjaja velik spisak mozesh da nadjesh ovde:
http://www.pyramid.co.yu/categories.php?cat=HFR
:wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Evo pogledaj ovaj zadnji na ovoj adresi shto ti je doktor dao....

Mobile Freedom Headset (p/n: 62190)
Bežična Bluetooth slušalica, za sve tipove telefona. Podržava Bluetooth 1.2 standard. Ugrađen mikrofon smanjuje okolne šumove.

Ali koshta 55evra...ali su kazali da se pokazao dobar u svim uslovima... :roll: :mrgreen:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Jas sam fan Bluetspoona, imao sam je do pre koji mesec, dobro se pokazala kod dolaznog, ne toliko dobro kod odlaznog zvuka. Ono što je njena glavna prednost, jeste veličina, jako je mala, jedna je od najmanjih, a i ne smeta ti čak i ako staviš naočari- leti je to obično problem, jer većina bluetooth hedsetova ima problem sa plastikom(ili čak baterijom) iza uha, što onemogućava nošenje naočara... 8)

Imaš i vrlo dobar polu- bluetooth Nokia hedset koji je 100% kompatibilan sa 6600, HS-3W. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Iskreno,HS-3W mi deluje priprosto.Ali Logitech Mobile Cordless Nokia HDC-5 deluje mnogo elegantnije.Medjutim,trba je proveriti,a i izuti se poprilicno evrica. :lol:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa dobro ali to vishe nije BT handsfree...
A meni ovaj Logitech-ov Mobile Freedom Headset izgleda dobro....ali ipak 55evra.... :roll: 8)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

U pravu si.Sto je mnogo,mnogo je.Ali ako hoces kvalitetan BT Handsfree,moras se izuti.Imas ih i po 100 i vise evra(display i te fore)... :wink:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da....ali i zavisi i u kolikoj da ga meri koristish....
Ako ga ne koristish mnogo....ne treba sad kupovati neke ne znam ni ja kakve modele...ali ne znam u kolikoj meri tebi treba.... :roll: :mrgreen:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

U principu ne toliko.Ali,svidja mi se ta fora.Ne moram cimati mob.A ponajvise zbog novog zakona o voznji i koriscenju mob. tel. :!:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da,da,da....pa dobro onda ne morash uzimati neke savrshene modele...
Vazno da se dobro chuje,da obavlja posao i da ima neku normalnu cenu.... :mrgreen:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

Ne zaboravi zdravlje... Zadanja istraživanja kažu da bez obzira na korišćenje radio risivera/transmitora u Bluetooth hedsetu, korisnik biva više zaštićen korišćenjem ovakve sluške, negoklasične, kablovske. Kablovska, naime, služi kao slučajna, usputna, antena, te štetno zračenje dovodi pravo do unutrašnjosti lobanje, i time nanosi veću štetu od štete koja bi bila naneta klasičnim korišćenjem telefona. Zračenje se klasičnom razgovaranjem putem hendseta širi po celoj lobanji, dok se žičnim hedsetom usmerava u jednu tačku unuar lobanje, kao što je već spomenuto, i to daleko većim intetnzitetom, od onog pri koriđćenju Bluetooth hedseta. :mrgreen:

Shakal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 23:54
Kontakt:

Post od Shakal »

Evo da postavim jedno glupo pitanje , da li blutooth zraci dok se nekoristi za razgovor nego npr. slusanje MP3 na telfonu , u tom slucaju kablovske sigurno ne zrace a da li zrace dva bluetootha , jedana na telfonu i jedan na sluskama. :?:

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Koliko ja znam, bluetooth ne zraci, to je i jedna prednost kod koriscenja istog ! :P
Ali koshta 55evra...ali su kazali da se pokazao dobar u svim uslovima..
Da, jeste 'malo' skup ali ipak.. meni npr. treba, jer dosta vremena provodim u kolima. a kao sto kaze @CALE sad kad nas zahvati novi ZOBS (zakon o bezbednosti saobracaja) bice veselo.. Jos ovi nasi panduri kakvi su, videcete na 100 metara da pricas telefonom, i onda ce da cuknu kaznu kao i kod pojasa.. :lol:

Nego, @dexter ti si spomenuo onaj logitechov mode, po izgledu bi rekao da je kvalitetan.. jer si imao prilike da se susretnes sa njim..? ako se ne varam taj model je bio predstavljen u januarskom broju SK-a.. :idea:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

Bluetooth zrači i dok se luša muzika, dok se koristi. Neće zračiti jednino u stand-bz modu tj. dok se ne čuje niša u slušalici. To zračenje je daleko manje od zračenja samog mobilnog telefona. Bluetooth čip na telefonu, takođe, zrači kada god se nešto prenosi putem njega, ali zrači i kada je u modu "dicoverable",. jer stalno šalje signal da je tu. Kablovse zrčae non-stop i to više od bluetooth slušalica, jer služe kao produžena antena i unose zračenje jačeg intenziteta od onog na Bluetooth pravo u uho, dakle zrače koliko i telefon, ali umesto da šire zračnje ravnomerno preko lobanje, one ga šalju pravo u mozak. Zrači vas i bilo kakva aktivna elektronska kola, kablovi u zidu, produžni kablovi, koji su aktivni, bežični kućni telefon, radio prijemnik, TV prijemnik... ali najviše zrače bazne stanice mobilne telefonije i bežičnog interneta, i sami mobilni telefoni, modemi. :mrgreen:

P.S. Čovek koji ne koristi mobilni telefon, a živi na do 150 metara od bazne stanice ozrači se do 63% više od aktivnog korisnika koji ne provodi toliko vremena u blizini iste.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Nama bi onda svima treale da rastu po 3-4 ruke, noge i tako to... :mrgreen:
Inace i ja mislim da je Logitech BT slushalica odlichna... :wink:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Uzeo sam je,Logitech Freedom Headset.Ludilo.
Za sve tipove telefona. Podržava Bluetooth 1.2 standard.Smanjuje okolne šumove.
Prezadovoljan sam. :wink:
Ali su me odrali-60E. :roll:

P.S.Jos kad bi neko bio ljubazan da mi kaze na kojoj str. na bureku je SMSTray,bilo bi :P
Pozdrav!

Odgovori