Nokia 6600 bluetooth problem

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Nokia 6600 bluetooth problem

Post od lizard »

Kada prebacujem sa kompa fajlove na fon (N6600) sve normalno funkcionise a kada pokusam obrnuto na fonu mi napise "unable to conect". Da li nisam dobro na kompu namestio opcije prilikom instaliranja BT-a ili nesto drugo - ne znam. Prelistao sam upustvo i nista nisam nasao sto bi pomoglo. Ako neko ima resenje neka ga, molim, napise.
Hvala!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Pa dobro,sta mislis,zasto ti sluzi NOKIA PC Suite :?:
Probaj da instaliras njega pa vidi sta ce se desiti,mislim da ce ti on resiti problem. :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ukratko, šta može da pomoge:
- ponovno uparivanje telefona i kompa (ako si uopšte to uradio)
- restart telefona (BT ume da se zaludi)
- isključivanje "security" opcije za transfer (na kompu)
- u trenutku slanja na komp, desni klik na BTTray ikonicu treba da prikaže novi popup prozor u kome mora da se označi da je pristup dozvoljen (ovo treba da se desi po default-u, međutim, ponekad izostane taj popup i rezultat je timeout)

Nešto od ovoga je najverovatnije, ako treba još informacija, tu smo! :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Mislim da ih nisi spario kako treba...i da li si ih uopshte spario...
Probaj ove stvari shto ti je predlozio Miskon...pa javi da li radi.... :wink:

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Post od lizard »

Pa da ih nisam spario ne bih mogao ni da saljem podatke sa kompa na fon. Kada krenem da saljem nesto sa fona na komp bttray ikonica promeni boju (onaj beli unutrasnji deo postane valjda zelenkast) i opet mi na telefonu ispise "unable to conect". Takodje sam iskljucio security opcije za transfer.

Edit:
Ljudi USPELO MI JE!!! Otisao sam jos jednom da pogledam setup wizard i tamo stiklirao PIM ITEM TRANSFER i PIM SYNCHRONIZATION. Zasto je to bilo destiklirano ne znam. Uglavnom sada radi kao ZMAJ!!! U svakom slucaju hvala vam na pomoci!!!

Odgovori