NCNLIST
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- srdjoraj
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
- Kontakt:
Hm, opet problem sa ncnlist. Sad ne znam sa kojim je programom problem ali jedan od ova 2 je definitivno: Remote Nokia 6600 i Camera FX. Kad sam ih ubacio eto ti problema. A mrzelo me da čačkam koji je od njih. Mada mislim da je problem do toga odakle skineš krekovan program.
Bitno je da se problem da rešiti.
Pozdrav!
Bitno je da se problem da rešiti.
Pozdrav!
Jedino još ja imam dial-up modem!
evo kako da uklonite ncnlist, idite uz pomoc fexplorera u c/system/bootdata i obrisite firstboot.dat zatim iskljucite telefon izvadite memorisku karticu i ponovo upalite telefon trazice vam da inicirate sat i datum uradite to i zatim ponovo ugasite telefon vratite memorijsku karticu i vas je problem resen 

- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
prosto ko pasulj deinstalirajte LMpro i sve ce biti uredu ! Taj program sadrzi PhotoGrapher , rington studio , photoart , photocard i jos neki a za one koji se vise razumeju u symbian telefone neka prvo instaliraju explorer
1) Open your filemanager/explorer
2) Go to c:/system/bootdata & delete FirstBoot.dat
3) Turn off phone & take out your MMC card
4) Turn on phone and put in current time/date
5) Wait for it to boot up then turn off phone again.
6) Put MMC back in and turn on phone.
i stvar ce biti resena !
1) Open your filemanager/explorer
2) Go to c:/system/bootdata & delete FirstBoot.dat
3) Turn off phone & take out your MMC card
4) Turn on phone and put in current time/date
5) Wait for it to boot up then turn off phone again.
6) Put MMC back in and turn on phone.
i stvar ce biti resena !

Ljudi, znam da je ovo odavno zaboravljena tema ali se jos nije naslo trajnje resenje ovog dosadnog problema! Meni se prokletinja javlja sada monogo redje. 1-2 x mesecno. Mada pocinje cesce da se javlja kada u opcijama namestim da mi poruke stizu na memorijsku karticu. Takodje sam gledao postove na nekim stranim forumima ali ni tamo nije nadjeno trajno resenje. Ja sve imam utisak da je to neki softverski bag koji se ne da ispraviti.
Hvala Fix znam ja sve to. Jednostavno sam uporan da nadjem neko elegantno resenje. Zbog toga sam opet pokrenuo ovu temu da vidim da li je neko nesto provalio.
Poslednja izmena od lizard u Pet, 22. Jul 2005. 19:51, izmenjeno 1 put ukupno.