Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Mislim da je bilo price oko flesha e61 u temi za e61-icu.
Po meni mislim, kada vec stavljas balkan product code,da se gotovo sigurno dobija posle flesha postavka za qwertz tastaturu... Nisam licno probao ali mi je to dosta logicno,s obzirom da su se e61-ice koje su se prodavale kod nasih 'legalnih distributera' imale balkan product code a sto je najbitnije i qwertz tastaturu. Juce sam gledao i e71 koja je isto sa qwertz tastaturom. Ukoliko sam u krivu neka me neko ispravi...
Po meni mislim, kada vec stavljas balkan product code,da se gotovo sigurno dobija posle flesha postavka za qwertz tastaturu... Nisam licno probao ali mi je to dosta logicno,s obzirom da su se e61-ice koje su se prodavale kod nasih 'legalnih distributera' imale balkan product code a sto je najbitnije i qwertz tastaturu. Juce sam gledao i e71 koja je isto sa qwertz tastaturom. Ukoliko sam u krivu neka me neko ispravi...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 03. Feb 2008. 01:48
- materijalmen
- Banned
- Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03
supertarzan, evo sta sam ja uspeo naci:
Za kraj, evo i nekih kodova da vam olaksam posao. Svi kodovi su
"Balkans", kako nas Nokia smjesta, odnosno, kodovi su s hrvatskim
jezikom, bez ikakvog brendiranja, bilo Vip, T ili T2.
0544297 E90
Idi na ovaj >>SAJT<< pa procitaj sta pisu i da li je iko isprobao ovaj kod!
Za kraj, evo i nekih kodova da vam olaksam posao. Svi kodovi su
"Balkans", kako nas Nokia smjesta, odnosno, kodovi su s hrvatskim
jezikom, bez ikakvog brendiranja, bilo Vip, T ili T2.
0544297 E90
Idi na ovaj >>SAJT<< pa procitaj sta pisu i da li je iko isprobao ovaj kod!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
PItao bi nekog ko ima malo vise iskustva,dosad na kom god sam fonu promenio product code u Balkanski nakon upgrade firmawarea uvek bi imao srpski jezik,al malo pre sam na tek nabavljenom E61 promenio product cod koji sam nasao ovde na forumu i stavio sam ovaj E61 RM-89: 0530091 i nakon upgradea fw nisam dobio srpski jezik,bilo je sam automatski,engleski,turski i grcki,al os srpskog ili hrvatskog nema ni traga,zna li neko o cemu se radi ili dali mozda treba neki drugi kod i koji bi bio dobar da se dobije srpski jezik......?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pitance: da li je neko flashovao telefon sa NSU koji je ukljuchen u PC Suite, konkretno verzija 6.86.9.3? Iako pratim ovu temu pomno, nisam naleteo na ovako nesto, a spremam se da uradim svoj prvi flash
NSS me ne interesuje, dobar mi je moj product code, posto ionako drzim fon na engleskom, samo me zanima da li moze preko ovoga jednako uspesno da se uradi update, i da li je neko radio?

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
miodrage, NSU ne dolazi uz PC Suite, tu je samo ikonica koja te baca na sajt da ga skineš ako već nije instaliran. Ako jeste, proveriće da li postoji novija verzija i po potrebi odraditi upgrade. Dakle, i dalje je samostalna aplikacija u pitanju.
Bizmark, moguće je da taj kôd ipak nije za Balkan. Bilo bi lepo da neko od vlasnika E61 potvrdi ili napiše koji je kôd koristio.
supertarzan, ako si uspeo da nađeš kôd ili radi ovaj koji je IDzO naveo, podeli info sa nama.
Bizmark, moguće je da taj kôd ipak nije za Balkan. Bilo bi lepo da neko od vlasnika E61 potvrdi ili napiše koji je kôd koristio.
supertarzan, ako si uspeo da nađeš kôd ili radi ovaj koji je IDzO naveo, podeli info sa nama.

● PRAVILA FORUMA ●
Imam veliki problem. Probao sam da flesujem N95 8giga i skinuo je softver bez problema ali kada je krenuo da flesuje softver prijavio je da bb5 loader nije instaliran u kompjuteru i telefon seugasio i vise ne mogu da ga upalim i flesujem. Sta mi preporucujete da uradim? Telefon nije moj pa mi je hitno potreban odgovor!
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
bojke1, probaj da skine sbateriju, vratis je posle sat vremena, onda pritisnes 3, zeleno i * i tek onda dugme za paljenje i sve to drzis i cekas da vidis da li ce da ti ponudi da biras regiju. Ako uspes dobro je, ako ne, moras u servis na "ozivljavanje" preko toolbox-a.
Ljudi jos jedno pitanje u vezi flashovanja: naime imam ja original CA-53 kabl, ali imam i Nokia E61 USB craddle. Preko njega telefon prijavljuje i da se puni. Da li smem sa time da krenem da ga flashujem, ili ne? Preporuke?
Ljudi jos jedno pitanje u vezi flashovanja: naime imam ja original CA-53 kabl, ali imam i Nokia E61 USB craddle. Preko njega telefon prijavljuje i da se puni. Da li smem sa time da krenem da ga flashujem, ili ne? Preporuke?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Evo sad gledam komentare u kaficu pa me zanima jeli to novina da se updateom firmwera na FP1 ne gube sistemski fajlovi i da programi ne moraju ponovo da se instaliraju? 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Kada sam apdejtovao SW nisam morao ponovo instalirati programe!
E sad da li je novina ili nesto drugo nemam pojma !
E sad da li je novina ili nesto drugo nemam pojma !
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
IDzO, to je odlicna vest
Ja sam do n73 koji je 9.1 os morao nakon update-a da vrsim instalaciju programa.Stvarno je super sto su tako sredili softver 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
То је омогућено релативно од скора, раније су се брисале све апликације. Чуди ме да Миодраге није знао за ову могућност. Мислим да сам негде и на нокијином сајту прочитао ово обавештење. Ја сам још у априлу ово одрадио и све апликације су ми остале нетакнуте. Ово му буквално дође као кад апдејтујеш мозилу само је потребно рестартовати програм (телефон) и ништа више.
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
korki, u prethodnom postu sam napisao da nisam bio obavesten, ali mi je post iz meni nepoznatog razloga obrisan. Nema veze, ja sam mislio da je to samo za FP1 9.1 i noviji, a da za pre-FP1 ostaje po starom. Nisam do sada updateovao software u fonu, ali se evo ovaj vikend spremam da to uradim, mozda vec danas
Ali cu svakako sve da brishem, jer imam mnoge repove koje zelim da udaljim, i da imam svez telefon 

- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
kupio sam nokia n73 me i uz taj telefon sam dobio f-secure anti virus, setting wizard. flash player, Adobe PDF i QuickOffice... pa me zanima da li ce mi te aplikacije nestati ako uradim software update i ako hoce da li mogu nekako da uradim backup tih aplikacija?
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- materijalmen
- Banned
- Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03