Nokia 6600 OPM Agent

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
ptomic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 02. Okt 2004. 22:08
Kontakt:

Nokia 6600 OPM Agent

Post od ptomic »

Odlepicu. Juce je sve radilo kako treba, ali danas JOK. Znaci juce sam lepo sinhronizovao 6600 sa OPM-om na poslu. Jutros dodjem na posao i da uradim sync, oces malo mac. Kako pokrenem OPM Agen na telefonu i kako se vide komp i telefon(pozeleni ikonica u taskbaru) sledece sekunde me izbaci iz aplikacije u telefonu, i ne vide se uopste.
Ima li pomoci ?? Probao sam i sa 2.2 i sa 2.4 i isto se ponasa. Cak sam radio i restore, ali ne vredi....

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ponovo instaliraj bt softwer ako ih uparujes sa bt-om, i stikliraj pri kraju instalacije sve sinhronizacije sto ti ponudi i radi ce ti opm 8)

ptomic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 02. Okt 2004. 22:08
Kontakt:

Post od ptomic »

Pa, evo dosao sam do novih informacija. Nazalost, ne pozitivnih. :( Problem je kad pokrenem OPM Agent na telefonu, ostvari se komunikacija, ona plavo-bela ikonica na racunaru postane plavo-zelena. Medjutim kad pokrenem OPM na kompu, samo izbaci iz Agenta na telefonu i plavo-zelena postane opet plavo-bela ???
Da ja ipak odradim *#7370# ??
Edited by pTomic:
Ne *#7370# NIJE pomogao. :( Kao sto nije pomogla ni reinstalacija OPM Agenta, OPM-a i BT na racunaru...
Ima li neko IKAKVU ideju sta da radim ??

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

kako nije pomogla :?: idi desnim klikom na bt na start meniju na quick connect/file transfer/pronadji svoj uredjaj upari ih pa onda probaj da se povezes, sto posto sam siguran da ima veze sa bt.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa ako to ne radi, onda je do kompa... Probaj na nekom drugom kompu kod nekoga... Ako nije do kompa onda lupi novi firmware... :)

Odgovori