Staro pitanje za nove odgovore Camcoder Pro

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Aca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 29. Dec 2003. 16:57

Staro pitanje za nove odgovore Camcoder Pro

Post od Aca »

Ponovo postavljam pitanje jer mi je ovo vrlo vazno. Sta da radim sa Philips Camcoder Pro? Imam 3650 i kada sam prvi put instalirao program bio sam veoma zadovoljan. Medjutim posle 2-3 meseca, vise nije hteo da snima zvuk. Snimi prve 3-4 sekunde i onda nista, a slika normalno. Pokusavao sam sve zivo formatiranje kartice, reset telefona (*#7370#), ali nista. Jednom sam cak 2-3 puta zaredom resetovao fon i nista, isti problem. Jedino sto nisam uspeo je onaj full format, ono *,3 i zelena slusalica, jer nista se nije desavalo kad to pritisnem, ni kad palim telefon, nikad. Molim vas ako je neko uspeo da resi ovaj problem, posto sam vec vidjao slicna pitanja, neka napise. Ili ako neko zna kako da izvrsim ovaj full format. Inace sto se tice prelaska na ETI, ETI mi se ne svidja, cini mi se da Philips ima bolju rezoluciju, A i nikako nisam uspeo da Etijeve snimke konvertujem, a skinuo sam mali milion konvertera, i pratio sva uputstva, ali opet nece. MOLIM VAS POMAGAJTE :smutny: :smutny: :smutny:

sova
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 15. Avg 2004. 02:15

Post od sova »

Hmm... Da li si probao neku drugu verziju Camcordera? :?
A vezano za ETI converter, ja imam Eyecon i radio mi je ok. Javi mi ako hoces da ti posaljem.

Aca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Aca »

Naravno, pokusao sam i sa raznim verzijama Camcodera, ali opet nista. Inace hvala za Eyecon, ali ne treba mi jer sam ih skinuo 5-6, sa razlicitih sajtova i opet nista.

sova
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sova »

A da nemas nesto na telefonu sto se kosi sa camcorderom pa nestaje zvuk? Ne znam sta bi jos moglo da bude problem :unsure:
Sta su rekli iskusniji na ovaj problem?

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41

Post od SnoopDoggyDogg »

camcorder ume da zeza zbog drugih programa koji mu ne ,,odgovaraju,,naime,ako imas jos neki video recorder u mobu,on moze da ,,skodi,, philipsu :wink:
ne moze da skodi!

Aca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Aca »

Ponovo kazem jednom sam dva puta uradio soft format (*#7370) za redom i na cist tel instalirao Camcoder i opet isti problem. A sto se tice iskusnijih, cekam i njihov odgovor.

Gaboon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 25. Maj 2005. 20:32
Kontakt:

Post od Gaboon »

Evo shta sam nashao negde na netu:

Camcorder without time limits

Camcorder Pro allows recording video with audio, WITHOUT ANY TIME LIMITS. In Nokia 3650 the length and size is only limited by free space of Memory card. The application can also store video in main memory, which makes it compatible with Nokia 7650.

I link odakle se moze skinuti trial Eti Camcorder Pro
http://my-symbian.com/7650/download/sea ... rder%20Pro

Aj Aco ako mozesh probaj ovaj program p avidi jel odgovara, poshto mi USB nije tu.

P.S.Gde nestade moj prethodni post ?

sova
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sova »

Hvala ti na idejama i opisu programa, ali covek je vec rekao da mu se ETI ne svidja a funkciju Camcordera svi vec znamo :dry: Any better solution? :blinky:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

instaliraj pomenutu aplikaciju cam pro na memoriju telefona pa onda probaj, takodje podesi da snimak ide u mem. telefona a ne na karticu, javi sta se desava pa ce mo videti dalje :roll:

Gaboon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 25. Maj 2005. 20:32
Kontakt:

Post od Gaboon »

Problem je koliko ja znam do MMC, treba ti kartica veceg kapaciteta

;) ;) ;)

Aca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Aca »

Probao sam sve kombinacije, instalirao na karticu, na tel., stavljao da snima na karticu i na tel., menjao sve zive opsije i opet nista. U velicini kartice sigurno nije problem jer imam karticu od 256mb, tako da od resenja za sada nista. Molim vas pisite i dalje, hvala.

Odgovori