povezivanje 6600 i pc suit

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
nidzo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 28. Maj 2005. 14:03

povezivanje 6600 i pc suit

Post od nidzo »

uzeo sam msi bt instalirao lepo softver za njega i instalirao pc suit sto sam dobio uz telefon i nema sanse da proradi.Dali moze neko da mi pomogne malo sa upustvima ili je bila mozda vec tema na forumu pa da procitam
Hvala

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ma mani se PC Suite-a imas opciju za sve fajlove u fonu Send via BlueTooth, isto tako i na kompu slicno... PC Suite mnogo zeza... Probaj samo ovako pa reci ima li i dalje problema. :wink:
Poslednja izmena od stefank u Ned, 05. Jun 2005. 13:46, izmenjeno 1 put ukupno.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

ma mislim da je bila tema slichna,imash opciju trazi pa malo pogledaj mo forumu...

Ali zakljuchili smo da je PC suit bezveze....

Imam ja msi bt i na 6600 sam prebacivao jednostavno desnim klikom na ikonu->sand to->bluetooth i gotovo... :)

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41

Post od SnoopDoggyDogg »

ps suite,kako to glupo zvuci :D ne bi se vise mucio s njim nikad,pogotovo ne sad kad su igre za ngage koje igram na 6600 u sis formi,ps suite sam bacio u recycle bin :D
ne moze da skodi!

nidzo
Novajlija
Novajlija

Post od nidzo »

da ali kako cu da konvertujem fajlove koje nokia ne podrzava.Na primer kada ocu da stavim neki mp3 za melodiju moram da prebacim u format za nokiu jel tako?

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Ja to konvertujem u .wav preko SoundForge-a... :roll:
A za npr. gledanje .3gp fajlova i sl. na kompu imas razne Nokijine programe, dobri su. Ja koristim recimo Nokia Multimedia Converter za prebacanje raznih video formata u .3gp u 176x144 rezoluciju... :wink:

nidzo
Novajlija
Novajlija

Post od nidzo »

kako da registrujem Nokia Multimedia Converter ? na nokia sajtu za registraciju iznacujemi mi gresku

uspao sam da instaliram Nokia Multimedia Converter samo kada prebacim mp3 u amr i stavim na mob uzasno zvuci:)))

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Na 6600 sve manje-vise uzasno zvuci, tako da... :D A .amr fajlovi uvijek lose zvuce sto se toga tice... 8)

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41

Post od SnoopDoggyDogg »

ja kupih sluske,i sad slusam ogg,on je solidan bar sam ja zadovoljan 8) 8) 8) ,mislim da je to najbolji format za 6600 :P :P :P
ne moze da skodi!

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

pa meni bas lepo sluzi taj pc suite jos mi se nije desilo da me zeza :blinky: :blinky: a i imam najnoviju verziju tako da je i to moza razlog
The Bloody Alboz

Odgovori