6630 kamera
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Cek, cek, cek, cek..... i CEK!!!mitar napisao:pa fino rece ti akki razlika je samo ih stavis jedno pored drugog u ostalom ne mozes ni prometiti.eto zato je ni ne razmatam nokiu vise kad hocu da kupim novi novi fon zato sto su im ekrani toliko zaostali da se mogu porediti cak i so siemensom!pozzzzzz
Pa zaro hoces da kazes da 6630 ima los ekran

Ekrani zaostali.... pa da si to napisao pre godinu dana, slozio bih se sa tobom, ali sada totalno nisi u pravu, poboljsali su ekrane, i sad su mnogo bolji. Prvi model sa takvim poboljsanjem, bio je naravno 6600, pa zatim 6230...
A ti, ocigledno nisi video neki ekran novijeg nokijinog modela

Sto se teme tice, slazem se da s700 ima ZA NIJANSU bolju kameru (ako znas da slikas sa njom), a opet i 6630 pravi stvarno dobre slike, danas sam bio na sajmu i uslikao preko 50 slika... Kada sam prebacio na komp, zadivio sam se kvalitetom slika stvarno

- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Ljudi, rasprava vam je bespredmetna. Isto tako covek moze da mi kaze da imam na monitoru (ekranu telefona/ display-u palm-a) velicine nokta 1024*768 u 16,7 miliona. Ja to ne vidim !!! (osim mikroskopom). Drugo, kada sam uporedjivao 6630 sa par modela doshao sam do simpaticnog paradoksa. Kako 6630 ima brzi procesor od vecine, cinjenica da ekran prikazuje 64k je prednost !!! Dok drugi "izdumaju" tih njihovih 256k boja, brzina rada u menijima padne na vishe nego nezadovoljavajuci nivo (a i da ne govorimo o seckanju video zapisa (snimash kamericom sa mobilnog) koji je direktna posledica slabijeg procesora). Trece (i meni najvaznije) cak i kada ih stavish jedan pored drugog razlika se stvarno ne vidi osim pri pushtanju video materijala a i tada "vrli" ekran koji prikazuje 256k krene da "secka".