Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Instalirao sam na 6600 profimail i zatim namestio parametre za sbb-ov mail i radi kao ludo. Kako imam mail i na gmailu pokusao sam da isti namestim na mobilnom. Sve sam uradio kako pise na netu i od 100 pokusaja samo je 1 probao da skine postu ali ni to do kraja nije uspeo da uradi. Svako sledeci put nije cak ni uspeo da pokusa da skine bilo sta. Ako se neko zezao sa ovim i zna resenje neka ga napise.
Hvala!!!
Edit:
Rodjaci nema potrebe da mi pomazete oko ovog problema (mada nisam ni video neku zelju ). Problem je bio do Telekoma. Sada sve radi kako treba.
Da, Telekom je nešto žestoko muljao proteklih dana, ljudi su imali svakakvih problema, MMS ne radi, nedostupnost, postpejd korisnici potpuno isključeni...
Prvo i logicno je da treba da imas otvoren nalog na gmail-u. Kada pristupis svom nalogu procunjaj malo po setings-u i pronaci ces parametre koji su ti potrebni (outgoing i incoming server). Kako tu kaze ti ih tako prepisi u ProfilMail ili program koji vec imas i to bi trebalo da bude to. U koliko ti bude trebalo nesto detaljnije pitaj pa cemo resiti.
Potrebna mi je ipak pomoć,u vidu sledećih odgovora: šta se stavlja za smtp (x1.gm.telekom.yu?),za pop3 pretpostavljam da se stavlja pop.gmail.com,takođe koji se portovi stavljaju za smtp i pop?Ne mogu da se konektujem na moj gmail inbox da bih skinuo setovovanja.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.