S60v5 - aplikacije, igre, teme...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
jerkann, i ja vec dugo koristim Xvid4PSP 5.0(nema default podesavanja za 5800 uzgred) i sasvim dobro napravi fajlove sa nalepljenim titlovima.
Ali smart movie mi je mnogo prakticniji i sto se tice pc konvertora i samog programa za telefon, koji je sada vrhunski odradjen i sto se tice raznih opcija(koje default player nema) i sto se tice thumbnail pregleda klipova(jako, jako korisno). Ma probaj program pa ces vidjet da je vrhunski
Ali smart movie mi je mnogo prakticniji i sto se tice pc konvertora i samog programa za telefon, koji je sada vrhunski odradjen i sto se tice raznih opcija(koje default player nema) i sto se tice thumbnail pregleda klipova(jako, jako korisno). Ma probaj program pa ces vidjet da je vrhunski

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Jos par aplikacija sam ubacio u telefon i odlicno rade: Handy Shell 1.04.S60V5(regged), System SEVEN Push Mail, Best Full Screen Message(jeste da mi je citanje poruke naglas iskljuceno iz razloga privatnosti ali i to odlicno radi), vHome.Desktop.v2.64.S60v5(samo probao jer mi ne treba pored handy shell-a), Youtube_v2.2.17, touch piano, i meni izuzetno korisna i vrhunski uradjena aplikacija Facebook for 5800:

Skinuo sam i 50-60 igrica ali nikako da stignem da ih probam, probao sam samo(i odlicne su): Whack a mole(udaranje krtica, extra uradjeno) i Labyrinth Lite(kao marble maze mada sa manje nivoa)

Skinuo sam i 50-60 igrica ali nikako da stignem da ih probam, probao sam samo(i odlicne su): Whack a mole(udaranje krtica, extra uradjeno) i Labyrinth Lite(kao marble maze mada sa manje nivoa)
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
dimi89, koristim najnoviju verziju sa njihovog sajta, i nema ni ona Srbiju ni gradove, ali kao i prethodne verzije koje nisu imale automatski odabere Beograd za pocetni grad ako ti je telefon na srpskom i vremenska zona Srbija, u suprotnom izabere London za pocetni grad.
Inace, ja sam na sjeveru Vojvodine, 125km od Beograda, i mogu ti reci da se prognoza uglavnom poklapa.
Inace, ja sam na sjeveru Vojvodine, 125km od Beograda, i mogu ti reci da se prognoza uglavnom poklapa.
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Hm...ne znam zasto mi je obrisan post u kojem sam samo naveo neke dobre igrice al ok
Nego, upravo sam instalirao LCG Jukebox v2.42 i radi savrseno na 5800, sa njim jako lako pravim plejliste koje posle mogu da se koriste i u fabrickom plejeru, inace nema potrebe ni da se aktivira online

Nego, upravo sam instalirao LCG Jukebox v2.42 i radi savrseno na 5800, sa njim jako lako pravim plejliste koje posle mogu da se koriste i u fabrickom plejeru, inace nema potrebe ni da se aktivira online

- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
jerkann, kad izaberem folder(e) u lcg jukebox-u koje hocu da mi budu u plejlisti odem na sadrzaj-lista-uredi listu, pa sadrzaj-lista-sacuvaj kao.(primjetio si da drzim program na srpski
)
Onda samo odaberem kako ce da se zove lista, snimim je u folder "sounds" na kartici i osvjezim fonoteku u muzickom(fabrickom) plejeru. Dodace sve plejliste koje si napravio u jukebox-u i staviti ih u "liste za reprodukciju".(i telefon drzim na srpski
)
edit: nisam vidjeo da si editovao post

Onda samo odaberem kako ce da se zove lista, snimim je u folder "sounds" na kartici i osvjezim fonoteku u muzickom(fabrickom) plejeru. Dodace sve plejliste koje si napravio u jukebox-u i staviti ih u "liste za reprodukciju".(i telefon drzim na srpski

edit: nisam vidjeo da si editovao post