Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Gde da skinem HelloOX bilo koji,i kako da ga instaliram?
Imam neke starije verzije,ali nece da se instaliraju na mom fonu.Bile su .sis,a ja sam ih uz pomoc Mo0bil signera pretvorio u .sisx,ali i dalje nece da se instaliraju.
srbbenda, HelloOX ces skinuti sa bilo kog sajta, samo kucaj u google i to je to. Sto se samog potpisicanja tice, ja sam iskoristio SignSIS-GUI koji takodje mozes naci kao freeware ukoliko koristis google. A sama procedura je neverovatno jednostavna. Imas cak i slike na svim sajtovima tj forumima gde se nalazi i sam program koji se btw instalira na racunaru. U gornja dva polja uneses svoje cert i key fajlove a u donjem fajl koji zelis da potpises i to je to. Vrlo jednostavno, mislim da prostije ne moze biti
Sto se linkova tice, to niko ovde ne sme da ti ostavi jer po pravilima foruma je zabranjeno tako da...google i teraj
srbbenda, mora da moze, proveri da li si sve dobro uneo. I samo idi na "SignSIS!" i to je to. Preimenovace ti fajl. Ako ne radi posalje jerkanu ili professionalu cert i key fajlove pa ce ti oni to odraditi
A sto se hakovanja tice, okreni 2 strane natrag i videces sta trebas da uradis a imas i temu posvecenu bas tome dole u "kaficu"
Stigao mi je sertifikat,preko signSIS-a sam potpisao HellOX2,instalirao ga i on je odradio nesto za minut.Pita me je da li da instaliram MODO,ja sam odobrio i to je to znaci?
Najlepse hvala Professional.
Medjutim,posto mi je telefon bugovao od samog pocetka,danas mi je dealer zamenio telefon za drugi(pisao sam o tome u temi Nokia N97!!!).
Tako da mi je sad taj cert. beskoristan.
Cale,meni nije odgovarao onaj profesionalov cet,pa sam se ulogovao na kineski sajt i za 24 h dobio pravi,koji radi perfektno.Moj savet je da uradis isto.
Ma ok je to.Ne bih "cimao" decka.
Ali je problem sto ne znam sta da upisem u polje "Phone number"?
Uvek mi na "OPDA Free Cer" "izbaci" "Invalid phone number".U kojem god ga formatu upisao.
@Cale: Idi na onaj sajt za skidanje sto sam ti posalo, i skini sertifikat opet, pa probaj. Pozdrav !!!
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Professional, pokusao sam sa 4-5 unsign aplikacije sa 0123456 pasword ali nijednu nece da potpise. Javlja incorrect cerificate i sl. Inace ove iste 4-5 aplikacije sam potpisao na drugoj Nokii i naravno drugim certifikatom sa 0123456 pasword i uspeo sam tada da uradim sign. Ne znam zasto sada nece. Pisi ako imas neku ideju kako bi uspeli. Puno pozdrava
Ja sam dobio certifikat za jedan dan, točno u minutu, nemora se kemijat sa kineskim već samo gore treba prebacit forum, odnosno tu stranicu za certifikate na engleski i kamilica
ako govorimo o istoj stvari! Meni jedino nije jasno, zašto mi je .cer i .key u biti jedan te isti fajl kad ga skinem. Mozila mi pokraj key stavi broj 2 jer su istog naziva. Tko tu koga, može pomoć!
I još jedno pitanje, kada odem tamo na Sign software, uploadam unsigned aplikaciju, gore označim da je za moj mob i to sve 5, šta bi trebao ili čemu služi ono polje "Remarks"?
Poslednja izmena od Pupo u Čet, 01. Okt 2009. 13:52, izmenjeno 1 put ukupno.
@Kapistec: Probaj sve 5-ice, 1-ice, i tako, pa vidi, ako ne radi, javljaj smisloicemo nesto. Pozdrav !!!
@Pupo: .cer i .key fajl nisu isti, ustvari za one koji ne znaju jesu. Tacnije, u to polje "Remarks" treba da upises samo CER, i da sacekas par dana ili par stai. Pozdrav !!!
@Layne_Staley: Probaj sa aplikacijom SignSIS-GUI, pa onda vidi, ako ne radi, javi. Pozdrav !!!
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Sa kojeg si sajta dobio sertifikat, daj mi tvoj IMEI i model telefona, da ti opet posaljem zahtev, pa da onda probas, moze tako?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.