6680 problem
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
6680 problem
Drugar ima ovaj telefon i javlja mu se sledeci problem. Poceo je sam od sebe da mu brise slike. Nekoliko dana kasnije riknule su mu obe kamere. Odneo ga je u servis i vratili su mu ga popravljenog. Dva dana nakon toga opet je poceo da mu brise slike i to jos uvek traje. Ako se neko susretao sa ovim problemom ili zna resenje neka ga napise.
Hvala!
Hvala!
Znam da su silni LG aparati stigli na trziste.....npr 8130,8138 i kad su kod nas bili 200-220 evr,ja sam ih imao iz italije za 130evr,i ja licno mislim da takvi telefoni nisu "kasapljeni",e sad sta sam ja Bogu zgresio da kupim 6630 pre nego da procitam Gorancetove postove,to ni sam neznam (ili imam pravo da nesto tek zgresim?).Ja ti preporucujem fon u ruke i na onu zlatarsku vagicu,pa ako je 3 grama (3G) ispod tezine navedene na Nokiinom sajtu,odmah prodavca za gushu.
Procitao sam sve one Gorancetove postove o kasapljenima, i toliko sam se odusevio da to ljudi nije moguce opisati.
Ama sve one prevarante sto nama uvaljuju kradene telefone po duploj ceni od nabavne (pre tri dana sam prisustvovao sceni u kojoj prijatelj od vlasnika radnje trazi da mu ovaj kaze za koliko nabavlja 6630 po nabavnoj, i ovaj mu odgovara 160 evrica iz druge-trece ruke) je spustio na pravo mesto, mesto koje im pripada - lopove . Sramota. I onda ti isti krenu nekoj starijoj gospodji da mlate pricu kako je taj bas njihov telefon sam samcijati original, sa sertifikatima iz finske (a ono neki Pera ih stanca u supi). Uzas. Hvala bogu pa postoje ljudi kao sto je ovaj nas Gorance. Dobio sam ideju da njegove postove posaljem nekom casopisu (T3, Svet Kompjutera) i to nekom koji ima najveci tiraz, da shvate ljudi koliko ih ova djubrad pljackaju i to sa, ima Gorance pravo, ISKASAPLJENIM telefonima. Ja sam za originalne telefone, ako ni zbog cega drugog barem zbog p r a v e i o r i g i n a l n e garancije, maske, ekrana bez mrtvih piksela, ponude svih boja telefona, celokupne opereme, i sto je navaznije svim funkcijama koje RADE. I ne verujem da ce nam tada telefoni biti skuplji. Naprotiv. Mi placamo 6680 po 450-500 evra dok se on u drugim zemljama prodaja za mnogo nize cene. A da ne pricam o tome sto nam kasne telefoni po par meseci, i kada dodju kostaju ko Svetog Petra kajgana. A opet, u inostranstvu je tada vec formirana cena koja je realna u odnosu na kvalitet. Mogu da dodam samo Gorancetu da kod nas na srecu mogu da se nabave i pravi originali, neskidani, nekradeni, kupljeni bez ugovora itd. Nasom srecom svi proizvodjaci pored velikog broja telefona koje prodaju operatorima sirom sveta (nekih 80%) ostane 20% originalnih telefona, koje mozes da kupis i ne mislis. E ja sam bas taj srecnik koji ce se docepati jednog takvog.
P.S. Nisam siguran tacno kakav je odnos u procetnima, ali shvatili ste poentu.
Veliki pozdrav Gorancetu, nasem borcu za "NTKNNCKRO" a.k.a Neiskasapljene Telefone Koje Niko Nije Cackao i Koji Rade Originalno! 

Pa dooobroo!
Pa dobro ti kupuj 100% original telefone u Nokia shopu, za 2-3x vecu cijenu (bukvalno!) a mi ostali cemo da uzivamo sa ovim "iskasapljenim" za mnooogo manje pare.
Inace jesi ti gledao cijene u inostranstvu? Tamo uopste nisu jeftiniji, naprotiv!
Cak i u Albaniji je D500 420e, bar bio prije par mjeseci kad je kod nas bio 300 i nesto...
Nisam siguran da si srecnik sto ces da puknes 3x vise para za isti fon al dobro.
Nego, da ne skrecemo vishe sa teme...

Nisam siguran da si srecnik sto ces da puknes 3x vise para za isti fon al dobro.

Nego, da ne skrecemo vishe sa teme...
Ne znam zasto vam smeta cinjenica da koristimo telefone koji su kasapljeni i to bukvalno... Niko ne kaze da treba da odes u tamo neki nazovi Nokia shop i da te oderu za telefon, jednostavno smatram da ne treba da se zadovoljava niko sa otpacima...
A poenta kod 3Ga je da ce problema biti sa tim telefonima kada 3G mreza proradi... A neki kao sto je lizard vec imaju problema jer je telefon dosao verovatno pod ruke nekog nadri hirurga pa ja sredio i sta je trebalo i sta nije....
Niko ne treba da ode i da kupi nazovi original telefon i da ga za to oderu, nego je poenta da oni koji znaju, kao sto je Gorance, nesebicno dele svoje znanje sa svima nama i mi treba to da sirimo dalje i edukujemo ljude oko sebe, da ne bi bili prevareni, pogotovo da im se kvarovi kao gore navedeni stavljaju na dusu i da ih prodavci varaju u smislu to ste sami pokvarili... Ko nauci znace da mu je taj isti prodavac unistio telefon...
A ako telefon radi odlicno, tim bolje.. Sve u svemu to je lutrija....
A poenta kod 3Ga je da ce problema biti sa tim telefonima kada 3G mreza proradi... A neki kao sto je lizard vec imaju problema jer je telefon dosao verovatno pod ruke nekog nadri hirurga pa ja sredio i sta je trebalo i sta nije....
Niko ne treba da ode i da kupi nazovi original telefon i da ga za to oderu, nego je poenta da oni koji znaju, kao sto je Gorance, nesebicno dele svoje znanje sa svima nama i mi treba to da sirimo dalje i edukujemo ljude oko sebe, da ne bi bili prevareni, pogotovo da im se kvarovi kao gore navedeni stavljaju na dusu i da ih prodavci varaju u smislu to ste sami pokvarili... Ko nauci znace da mu je taj isti prodavac unistio telefon...
A ako telefon radi odlicno, tim bolje.. Sve u svemu to je lutrija....
Sky is not the limit!!!
Sto je najgore ljudi nisu ni svesni da igraju rulet... Previse je onih koji pricaju o tome da samo oni znaju da dekodiraju telefon (inace trebalo bi jednu temu posvetiti ovom terminu, koji fakticki ne postoji) da telefon kod nas je isto kao nov original ili sta vec... Cinjenica jeste da dosta GSM telefona rade i tako iskasapljeni, ali sa telefonima koji su namenjeni 3G mrezi toga nece biti...
Sky is not the limit!!!
Slusaj, ja ti kazem, to je Nokia Shop i to su 100% originalni telefoni to tvrdim. A sto se tice cijena u njemu, one su iste dje god podjes... Iste prodavnice postoje i u Italiji i svuda u inostranstvu. A i u Italiji u Nokia Shopu cijene su otprilike takve, licno ulazio i pitao! I da ne ponavljam vise kao papagaj, znaci ovo jesu 100% legalni mobovi tu... Znaci sve ispod nije original tj. skinut je s neke mreze i to je cinjenica, i za 50e0 da vam ga prodaju ako je u Nokia Shopu 570e tesko da to moze da bude original... Valjda smo bar ovo raspravili...
I ne znam sto ste se uvatili za to kasapljenje vise, uostalom kad stigne 3g vidjecemo, vjerovatno da ima prodavaca koji za svaki slucaj kasape telefon il tako nesto, il cak nekih koji ne znaju ni zasto to vade al im je tako receno... Uostalom uvijek vam daju garanciju u prodavnici, zar ne?

I ne znam sto ste se uvatili za to kasapljenje vise, uostalom kad stigne 3g vidjecemo, vjerovatno da ima prodavaca koji za svaki slucaj kasape telefon il tako nesto, il cak nekih koji ne znaju ni zasto to vade al im je tako receno... Uostalom uvijek vam daju garanciju u prodavnici, zar ne?

Ljudi covek je lepo rekao sta mu je problem a vi tu odmah poceli neku raspravu o kasapljenju telefona. To sto ga zeza telefon je samo zbog 1 jedine stvari koja stoji i na nokia forumu, naime 6680 brise slike iz galerije i trokira kameru samo sa karticom od 64mb proverena informacija probajte vecu i videcete da nema problema naravno ovo resava software 3.xx pa na dalje. Ispravite me ako gresim