tv na 6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

tv na 6630

Post od hellboy_90 »

Da li neko moze da mi kaze sta mi je sve potrebno da bih gledao tv na 6630???(ako je to moguce) :? :? :? :?

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

treba ti prije svega mobitel koji podrzava umts tehnologiju , i prije svega ( sto je najvaznije ) mreze ti to moraju podrzavati , sto nerade...
rocK for ever

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

6630 podrzava gledanje televizije i treba ti 063 (ali nisam siguran) trebas da imas aktiviran GPRS i konektujes se i odes na adresu: wap.mobtel.co.yu/vg3/index.php
probaj adresu valjda sam je dobro napisao

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Pre ce biti da je wap.mobtel.co.yu/xG3 (obavezno piši veliko G, kada je malo neće da otvori stranicu...). Na sajtu možeš naći link za gledanje BK televizije (otkud to :) ), mada ti ne preporucujem da se previse bakces sa ovim posto mlati po novcaniku kao nenormalno :disgust:
make. believe

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Treba ti poveci racun u nekoj banci. :lol:
Dolazi 3G uskoro pa ces moci da gledas, procitaj temu u Kaficu... Ali ne znam koliko ce da ti se isplati po cijenama koje ce da budu... :wacko:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Da, MOBTEL je uveo tu opciju gledanja BK...ali przi od cene...za 1min je neka bruka...pa ti je moj savet da za sada ne pokusavas :wink:

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

moj savet ti je sledeci:isto kao ja koji imam 6680 nemoj da se uznemirujes oko dolaska 3g posto ce cene biti nenormalne.tako da skidaj aplicacije sa neta i uzivaj u tvom symbianu posto je tojedina prava usluga koja ne kosta mnogo :D :D :D
The Bloody Alboz

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

mitar, e da neotvaram novu temu kave su slike nocu sa 6680 jel ima neke koristi od onog led svetla

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

slike sa tom led-om su dobre i on u mnogome pomaze.plus to nije najobicnije led svetlo(tipa kao kod d500)nego je malo unapredjeno pa se pali samo kada slikas i samim tim slike ispadaju bolje
p.s da se sam uveris za koji dan poslacu ti na pp alike uslikanim u night modu i one sa led pa se tim sam uveri
The Bloody Alboz

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

De Mitre nemoj da zezas. :) Dosta telefona ima tu opciju automatskog paljenja blica (pa i D500 kad si ga vec pomenuo) i to nije nista posebno... :dry:
A korist je, od uopste svakog telefona, onako... Vise sluzi kao lampa. :D Koristice ti sjajno pri daljini od max. 0,5 m, pomagace tu do 1.5-2 m al nista specijalno... :dry:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

i ja sam primetio da kad slika 6680 svetlo jace sine :D nego na d500 (i tamo se upali ali pomaze samo na 20cm) mislim da nemoze slika na pp, posalji na meil :wink: . Jel ima opcija naightmoda na 6680 kao na modelima bez led svetla.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Mozda jace sine, ali koliko jace? :P Pa to je samo jedna LED-ica... :dry: I ne pomaze samo na 20 cm na D500... :dry:

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

samo da vam kazem da ne bi obrisali temu (kao proslu), malo ste skrenuli sa teme :roll: :roll: :roll:

Odgovori