Nokia N-Gage QD Silver Edition

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Nokia N-Gage QD Silver Edition

Post od gajic_ivan »

Slika

Sve isto samo malo drugačije... Mada lepše mi izgleda nego ona druga kombinacija boja...

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Lep je, nema šta... Još samo da su mu stavili FM radio i mp3 plejer kao na starom modelu... Ništa nije savršeno...

SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:38

Post od SE »

Stvarno je super samo kako se javlja na to sra... Pre bi kupio gemboy, da da to je jos jedna nokia 8) 8) 8)

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Nervira me onaj njegov slot za kartice ,barem mene ,vise bih voleo da je ispod baterije !!! :chytry:

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2005. 21:30

Post od Gorance »

@SE kako se javlja ? LAKO, okrenesh ga bochno i naterash ljude da umru od smeha. Ortak mi ga ima vec par meseci i josh uvek se valjam od smeha chim se javi. N-Gage je ustvari oruzije masovnog zasmejavanja :lol: :lol: :lol:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Ovaj model (za razliku od starog) drži se "normalno" (ne kao "sekira" - stari N-Gage)... Opet, i dalje mi je simpatičniji taj stari model... Nek se smeje kome je do smeha - stari N-Gage je odličan i još uvek itekako aktuelan telefon (voleo bih da ga imam)...

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

stvarno je lijep mobitel , ali kao sto ovaj gore rece , samo da ima fm radio i stereo mp3 bio bi savrsen jer ima vec symbian.... ali sjetimo se ubrzo ce izaci "savrsen" mobitel - n91
rocK for ever

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Okt 2004. 18:44
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

samo da ima fm radio i stereo mp3 bio bi savrsen jer ima vec symbian....

nebi bio savrsen jer nema kameru :) :P :P
BANE BRE!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Gorance napisao:@SE kako se javlja ? LAKO, okrenesh ga bochno i naterash ljude da umru od smeha. Ortak mi ga ima vec par meseci i josh uvek se valjam od smeha chim se javi. N-Gage je ustvari oruzije masovnog zasmejavanja :lol: :lol: :lol:
Ovo je N-gage QD, i njega drzis sasvim normalno... :chytry: Vidis one 3 rupice iznad 3-ke...
SE napisao:Stvarno je super samo kako se javlja na to sra... Pre bi kupio gemboy, da da to je jos jedna nokia 8) 8) 8)
SE, ako ne volis Nokiu kao prvo prestani s tim vishe (Niko ti ne brani da je ne volis, ali prestani s tom pricom, shta mislis da mi ostali sad pocnemo tako da pljujemo SE, a? :dry: Mada meni licno SE nije mrzan, ali ti kazem kako je gloopo...), a kao drugo zaobilazi ovaj dio foruma... :chytry:
iggymydoom napisao:Nervira me onaj njegov slot za kartice ,barem mene ,vise bih voleo da je ispod baterije !!! :chytry:
Iggy, to je jedna od vecih prednosti QD-a, tzv. hot-swap i MNOGO olaksava prenos podataka, samo izvadish karticu kao flopi iz kompa, ne znam shta ti je tu loshe, LOL? :lol:

Inache, ovaj QD je extra... :o By the way mislim da postoji i Gold Edition, tj. ne znam zove li se tako ali QD od jednog mog druga je zlatan... :) Ali ovaj Silver je bruka... :o

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

@technics_

zaboravio sam da nema kameru , ali da ima kameru bio bi savrsen..... :P :P :D , onda bi bio ultimativna stvarka za mlade ljude....
rocK for ever

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ovo izdanje stvarno lepo izgleda... 8) 8)
Mislim da su na QD ispravili neke stvari u odnosu na obicnu N-GAGE, ali stvarno je steta sto nema kameru... :uhuh:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Ljudi pa da ima kameru sigurno ne bi bila bolja od VGA, a mislim da bi bio preko 50e skuplji... :) Inace mnogo bi bolje bilo da ima Symbian 7, 65k ekran, stereo mp3 i nesto vise interne memorije nego kameru... :wink: Ali ne moze sve da ima, da ima sve te zezalice to vise ne bi bio QD, nego neki N-gage 2 il tako nesto... :lol:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ma da, kada bi to imao bilo bi extra...i jos kamera...ond bi to stvarno bio skoro savrsen fon...ali dobro, nije los ni ovako... :)

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Ma mene ovaj slot nervira, ma mene ovaj slot nervira, ma mene ovaj slot nervira!!! :blinky: :shock: :wacko: :x :x

Ne znam sto me nervira, ali mi se posteno vise svidja slot ispod baterije!!! Shashavo, a!!! Izgleda da sam se privikao na moju Nokiu 3650!!!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Nervira te sto ne moras: da gasis telefon, vadis bateriju, tako drzis fon ugashen dok prebacis sve, onda opet vrces bateriju i masku i palis telefon i tako stalno? :lol: :lol: :lol:

qwert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 13:34

Post od qwert »

ON moze da ima kameru ali je kamera bt i kosta 199$.Ima 4mpx ali je nema kod nas .to sam video na nekom sajtu fanova n-gagea.Sto se tice hot swap to i nije tako dobra stvar kako se cini.Mom drugi telefon nekad nece da prepozna karticu zato sto mu se malo otvori poklopac.

Kod qd me nervira sto nema usb pa se mogu prebacivati igre samo sa card raderom

Meni je bolji stari n-gage.Jes da je noviji lepsi ali je krsa losiji
3650 je bolji od 3660

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ma kao da se isplati uzeti tu kameru...za te pare mozes da kupis mnogo bolji fon...
Sto se tice dizajna ipak je qd mnogo lepši... :oops:

Odgovori