Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

Hvala...kod mene je bio 0557876 posto je sa TIM mreze,promijenicu na ovaj prvi,pa vidjecemo :)

Problem:svaki put kada hocu da instaliram Nokia Software Updater u predzadnjem koraku pokaze mi : FATAL ERROR DURING INSTALATION...i tu se postupak zavrsava,kako da rijesim ovaj problem?
Nokia N95 8GB

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Jesi proverio jel sve podeseno kako treba,znaci pc suite mora biti instaliran,baterija treba da je skoro puna,sim kartica obavezno u telefonu,i da na telefonu bude odabran profil general.
Ako je sve to ok,mozda je neki problem sa samom verzijom NSU-a ili sa tvojim kablom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

ma nisam ja uopste ni poceo update sa mobom,vec kad skinem .exe file na comp pa hocu da ga instaliram,onda mi pravi probleme...pre neki dan sam update-ovo PC Suite na najnoviju ver.Prije ce biti da je do verzije NSU
Nokia N95 8GB

igor1984
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 07. Dec 2009. 15:48

Post od igor1984 »

Da li neko ima problem da poslije update na 5800 na v40 ne moze instalirati ni jednu aplikaciju u telefon?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

zllaja, ja nisam ni instalirao NSU. Imas u PC Suite-u NSU pa mozes i preko njega da odradis update. To je ono sto sam ja uradio... Pokusaj tj nakaci telefon pa klikni na NSU ikonicu unutar PC Suite-a i videces da li ti radi ili ne :wink:

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

igor1984, da li na telefonu imas helloox2? ja sam ga imao i mislim da zbog njega nisam mogao nista da instaliram,pa sam resetovao fon na fabricka podesavanja. Od tada mi radi super i instaliram sta god hocu
ex ivan87

rockoNS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 08. Nov 2008. 01:04

Post od rockoNS »

Problemmmmmmm..... Ovako,imam nokiu N95,promenio sam product code (za balkan 0534853) preko NSS-a....zakacio se na nokiin sajt da skinem NSU kad ono ne mogu da ga instaliram na moj komp.....imam win 7. da li to ima neke veze,i da li ce biti nesto sa telefonom ako sam promenio samo product code? Please helppppp

Uspeo sam da resim problem. Jednostavno je,odes i drpis matorcima onu krsinu od racunara i pali u akciju..... :D
Citao sam dosta postova na ovoj temi (stigao do 46 str...nisam mogao dalje,oci su mi otpale),p da spomenem ako neko vec nije....
Znaci NSU koji se skine sa nikiinog sajta NE MOZE da se instalira na win 7.

Dakle,promenio sam product code(0534853),ubacio najnoviji softver 35.0.002 i sada sam presrecan. Nadam se da ce sve biti ok sa fonom. :D :D :D

tske
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 05. Jun 2009. 20:37

Post od tske »

Zbog cega se menja Product code? I da li posle telefon radi ok, i da li vazi garancija? :? :lol: :lol:

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ako nemas srpski jezik u telefonu, menjas product code u balkans ( svaki model ima razliciti product code za odredjeno podrucje u svetu ) i posle stavis telefon na update da bi ti se sve namestilo
Nokia Lumia 630

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Који је балкан продукт код за e71 али qwerty не qwertz ???
:wink:

ај ја ћу да потражим,али ако можете ви да ставите за сваки случај!

edit:podatci RM-346 Nokia E71-1 (27)
Може ли неко да ми да тачан прдукт код?Ја нисам успео да нађем!
Nokia 6220 Classic

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Godzilla, product code za E71 Balkans sa qwertz tastaturom je 0559566.
Mislim da ces tesko pronaci nas product coda za telefon sa qwerty tastaturom ali u svakom slucaju ti pokusaj,mozda ga i iskopas negde...
Inace ukoliko bi odradio update sa ovim product code-om koji sam ti napisao,postoji resenje kojim bi jednim malim programom remapirao,u ovom slucaju zamenio mesta slovima Z i Y.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

imam E52, i hocu srpski da ubacim. softver je 022.009 RM-469, dali neko zna koji je product code?
ja sam trazio, ali mislim da postoji samo za stariji softver, nisam nasao za ovaj.

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Мислим да је тај програм давно споменут у теми апликација,конкретно када је била нека фудбалска игрица у питању,ако се не варам... :unsure:
Nokia 6220 Classic

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

Godzilla, tako je spominjan je tada,mislim da ce bez problema moci to da se odradi... ;)
darkonda,

0578063 BALKANS SLO SER Metal Al

0584048 BALKANS SLO SER Golden Al 8)

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

nije ni jedan ni drugi :uhuh:
Znaci ja sam usao u Nemesis, isao Phone info/Scan/ukucao broj/okacio Enable/ i na kraju Write.. i posle restujem fon, odem u podesavanja jezika, nista se nije promenilo srpskog nema, stoji sve kako je bilo... a kad skeniram opet tel stoji novi product code..

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

darkonda, o cemu ti pricas? :?
Ti si promenom product code-a odradio samo prvi deo update,tacnije omogucio si da se sw update-uje...Sada uz pomoc Nokia sw updatera ili,posto je E52 FP2 telefon pa ima tu mogucnost,preko samog telefona (opcija update sw bez upotrebe PC) treba da skines update i da update-ujes sw.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

darkonda, pa samim promenom koda nisi završio posao :) tek kad sa promenjenim product codom u telefonu odradiš update firmwarea možeš da očekuješ promene u telefonu :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

hehehe upravo sam to skontao :lol:
bas sam šapke 8)

symbianman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 00:14

Post od symbianman »

Update-ovao bih moj n73 na verziju 4.0839.42.0.1 pa da pitam dal je sve uredu sa njom mislim jel nece biti nekih bagova??? :D
I dal ce moci da se hakuje..? :D

dejan10
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 27. Jul 2008. 02:46

Post od dejan10 »

Pozdrav ljudi jel mi neko moze pomoci, imam E72 i kad sam skinuo bat pise made by nokia, sta to znaci i jel se moze normalno update-ovati?
Ps. Ona za sad ok radi

Odgovori