Malopre sam instalirao gomilu aplikacija i imam par problema/nejasnoca:
1. Kaspersky AV - kada kliknem na UPDATE, on kao krene da radi i pise DOWNLOADING i onda UPDATING i ona mi ispise "Connection error" . Verzija je TRIAL. U cemu je stvar? U okviru ovog podpitanja mozete mi dati neke savete u vezi anti virus programa.
2. LEGACY THE LEGEND - Instalirao sam ovu igru ali NEMA IKONICE !!! Nema je nigde, sve sam pregledao. Uredno pise da je program instaliran.
3. Cool MMS - Nemam pojma kako da posaljem MMS. Tacnije, ne znam kako da iskoristim nesto svoje a ne TEMPLATES.
4. MMS It - Mnogo sam se razocarao. Upravo se desilo ono sto je covek odavde napisao - poruka je otisla, zajedno sa midi-jem, a coveku je stigao samo tekst a ne i pesma. Naravno, naplacena je puna cena MMS-a. Nadam se da ce Cool MMS to moci, tako kazu (mada su to rekli i za ovo s*anje) .
5. World Mate - Kada uradim UPDATE vremenske prognoze, ne dogodi se nista, ekran mi ostane isti kao i pre toga - prazan, nema nikakve prognoze.
6. Opera - postoje li neka podesavanja ili sta, jer kada pokusam da udjem na neku stranicu, recimo www.opera.com, ukljuci se GPRS, vidi se da nesto ucitava i ekran bude BEO i tu je kraj. Isto se desava i sa nekom drugom stranicom.
Problem sa nekoliko aplikacija
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
- Kontakt:
1. Probaj to da uradis (da update-ujesh) sa crack-ovanom verzijom kasperskog ili probaj da te definicije za viruse skines preko interneta na kompjuteru !!!!!!
2. Probaj da restarujes telefon ili da pokrenes igricu iz Fexplorera ako ga imas !!!!!!
3 i 4. Ne znam ,nisam koristio !!!!!!!
5. Probaj da uradis isto sto sa kaspersky-em !!!!!!
6. Ja sam samo instalirao program i iskljucio download-ovanje slika i program je radio kao podmazan (ja imam n3650) !!!!!!
2. Probaj da restarujes telefon ili da pokrenes igricu iz Fexplorera ako ga imas !!!!!!
3 i 4. Ne znam ,nisam koristio !!!!!!!
5. Probaj da uradis isto sto sa kaspersky-em !!!!!!
6. Ja sam samo instalirao program i iskljucio download-ovanje slika i program je radio kao podmazan (ja imam n3650) !!!!!!
1. Ideja ti u principu i nije losa, mada mislim da je veliko cimanje a mozda i nije jer objektivno koliko cesto ce da izlaze nove definicije za Symbian Kaspersky... Inace, KAV krekovan nemam pa ako ga ti imas bilo bi lepo da ga podelis sa mnom.
A i ne znam na koji sajt da idem da trazim te definicije, jedino da odem na oficijelni sajt da trazim jer ne pise u settings-ima na telefonu. Nece da radi ni sa WAP ni sa HTTP konekcijom.
2. Ne moze da se pokrene iz FE, odmah sam probao, kaze da ne podrzava fajl. Da li ti imas tu igru? Stvarno me nervira.
5. Verzija jeste krekovana a da idem na neki tamo sajt koji uzgred budi receno ne znam ni koji je, radi tamo neke leve prognoze, ne pada mi na pamet.
Program je zezanje ali ja ipak volim da radi.
6. Meni sada pise "Establishing connection" od kada sam instalirao onaj neki akcelerator i tako stoji, stoji, stooooojiiiiii i nista........ a lepo mi je namesten GPRS.... ma kada bolje razmislim, koji ce mi moj Opera na telefonu? Pa stvarno sam i ja nenormalan........ kao da cu da surfuje, a uostalom to mogu da radim i bez Opere.........

2. Ne moze da se pokrene iz FE, odmah sam probao, kaze da ne podrzava fajl. Da li ti imas tu igru? Stvarno me nervira.
5. Verzija jeste krekovana a da idem na neki tamo sajt koji uzgred budi receno ne znam ni koji je, radi tamo neke leve prognoze, ne pada mi na pamet.

6. Meni sada pise "Establishing connection" od kada sam instalirao onaj neki akcelerator i tako stoji, stoji, stooooojiiiiii i nista........ a lepo mi je namesten GPRS.... ma kada bolje razmislim, koji ce mi moj Opera na telefonu? Pa stvarno sam i ja nenormalan........ kao da cu da surfuje, a uostalom to mogu da radim i bez Opere.........
Nokia 6670