6600 & BT

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

6600 & BT

Post od lizard »

Ovaj problem se vise puta pominjao na ovom forumu ali niko nije nasao pravi odgovor. Cak sam ja nekim ljudima davao resenje koje sada nece kod mene da sljaka.
Elem, instalirao sam BT softver na komp i javlja se problem da ne mogu nista da posaljem sa telefona na komp dok sa kompa na telefon sve radi bez problema. U file transfer sam destiklirao secure conection (sto je do sada i bilo resenje problema) ali i dalje nece ni da cuje. Nekoliko puta sam sam brisao softver sa kompa i ponovo ga instalirao nadajuci se da ce u jednom od tih instaliranja da proradi. Takodje nista.
Ne znam da li ima veze to sto sam instalirao novi windows.
Sve predloge sam spreman da saslusam.
Hvala!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pa naravno da ima veze sa windowsom jos ako si insalirao sp2 eto problema moras da poskidas nove drajvere za tvoj bt ili da proveris koji port koristi :wink:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Lizard: imala sam istih problema nedavno sa BT...e sad moguće da je kod tebe to što si instalirao novi win...ali ja ti savetujem da odeš na MSI-ov sajt (naravno ako imaš njihov BT) i skineš novu verziju softvera zajedno sa drajverima (oko 18mb) i instaliraš, i sigurno si rešio problem ;) Moj stari softver je sada neupotrebljiv, isto sam kao i ti par puta ga instalirala i brisala, ali nije vredelo...U svakom slučaju to ti je moj savet tj. predlog ;) :)

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Post od lizard »

Upravo sam to i uradio. Skinuo sam sa sajta drajvere posebne u koliko je na kompu instaliran SP2. Radi kao nevreme sada.
Hvala na pomoci!!! :lol: :D :)

Odgovori