Drugarica mi je ponudila da mi da CD sa software-om za 7610 da probam da ubacim!
Moje pitanje: posto nemamo isti symbijan da li ce mi programi raditi na 3660 i da li mogu prvo da ih instaliram na karticu preko card reader-a posto nemam org. kabal?
Software sa 7610 na 3660?!
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Bertocucci Feranzano
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 10. Avg 2005. 23:48
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Za 3660 i ne postoji kabl. Možeš da iskopiraš instalacije preko card reader-a na karticu i da ih instaliraš pomoću nekog explorera na telefonu. Da li će raditi - uglavnom da. A ako je u pitanju originalni CD koji dolazi uz 7610, nemaš ništa na njemu što će ti biti interesantno.
● PRAVILA FORUMA ●
- Bertocucci Feranzano
- Povremeni posetilac
- Bertocucci Feranzano
- Povremeni posetilac
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ma sve radi, evo probao sam čak i da skinem fajl. Dodao sam još jedan player i sve je u Audio sekciji. Ako ti i dalje ne radi, poslaću ti na mejl...
● PRAVILA FORUMA ●
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Eto ti rešenja, mada ja sam sebi isto skinula mp3 sa ludakove grupe bez problema...
Inače, mogao si i da nadješ na www.burek.co.yu...

Inače, mogao si i da nadješ na www.burek.co.yu...