S60v5 - aplikacije, igre, teme...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Motoman, Zaboravi mail for exchange jer ti je za to potreban poseban nalog koji se placa, bar sam ja tako procitao kada sam trazio po netu, ako gresim neka me neko ispravi.
Ono sanduce u porukama bi ti trebalo da odradi stvar, jer sam uspeo da namestim za hotmail (sto tebi treba) i za gmail, a jedino nisam uspeo da namestim za yahoo. Verovatno znas gde se brise napravljeni nalog (u settings-u/e-mail, tako nesta pise, za svaki slucaj da se nadje nekom ko ne zna), tako da ti je moj predlog da ga obrises i ponovo napravis.
Ono sanduce u porukama bi ti trebalo da odradi stvar, jer sam uspeo da namestim za hotmail (sto tebi treba) i za gmail, a jedino nisam uspeo da namestim za yahoo. Verovatno znas gde se brise napravljeni nalog (u settings-u/e-mail, tako nesta pise, za svaki slucaj da se nadje nekom ko ne zna), tako da ti je moj predlog da ga obrises i ponovo napravis.
kako si podesio naloge za gmail i hotmail u postanskom sanducetu tj.koje su adrese servera za prijem i servera za slanje za gmail i hotmail?
Edit:
slavko101 kako si podesio naloge za gmail i hotmail u postanskom sanducetu tj.koje su adrese servera za prijem i servera za slanje za gmail i hotmail?
Spojio: IDzO
*Zabranjeno uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Edit:
slavko101 kako si podesio naloge za gmail i hotmail u postanskom sanducetu tj.koje su adrese servera za prijem i servera za slanje za gmail i hotmail?
Spojio: IDzO
*Zabranjeno uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
oxigen, Udjes u poruke nemoj ici na mailbox vec options->settings->e-mail->mailboxes. Ovde mozes da brises posotojece naloge kao i da stvaras nove. Prvi put kada ga pokrenes pokrenuce ti se automatsko podesavanje, gde ce te upitati za konekciju pa ti izaberi ili wlan ili gprs, posle toga cete upitati za e-mail adresu, i mozda sifru i to je to, a te servere on sam podesava. Ja sam ovo uradio preko gprs, sto ti toplo ne preporucujem jer zna da skine kredita, pa ako imas neku stabilnu wlan konekciju obavezno preko nje to uradi
kako radi ovaj program SMS timer? preko njega mogu da posaljem sms npr u 3h poslij ponoci, iako sam legao spavati u 1h ako sam dobro shvatio? e sad, kako se to radi? - u podesavanjima sam podesio Status-enable, Autostart - enable, ali opet prilikom slanja sms mi posalje odmah, nemam nikakvu mogucnost odlaganja.....sta i kako?
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
pa ima opcij sta da radi po pokretanju pleyera jednostavno imas do nothing tebi je bilo na play last played
inace powermp3 je extra plajer pogotovo sto ima i tajmer u sebi pa lepo legnes da spavas pustis mjuzu i fon posle sam prestane da svira
inace powermp3 je extra plajer pogotovo sto ima i tajmer u sebi pa lepo legnes da spavas pustis mjuzu i fon posle sam prestane da svira

N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT