6630 i kartica od 256mb
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
6630 i kartica od 256mb
da li se telefon uspori, kada se koristi kartica od 256 mb, i da li ima tih kartica po bg prodavnicama?
6630 da uspori sa karticom od 256?
Ma kakvi, pa to ti je munja od telefona! Ne brini, procesor od 220 Mhz izboriće se bez problema sa njom (izborio bi se i sa mnogo većom)... Čak i 3650, koja je mnogo starija i daleko sporija, odlično radi sa 256, a kako ne bi ovaj 3G telefon. 
Ima ih po BG prodavnicama... Već su pominjane neke ovde na forumu (upotrebi opciju "traži").

Ima ih po BG prodavnicama... Već su pominjane neke ovde na forumu (upotrebi opciju "traži").
Koliko ga koristiš - toliko ti traje i baterija. Početno oduševljenje koje obično dovodi do drndanja telefona po ceo dan drastičo smanji dužinu trajanja baterije...
Prvih dana kada sam kupio 3650 baterija mi je izdržavala jedva dan (pola dana) ali se nisam mnogo uzbuđivao jer sam znao da i ne može duže tim tempom.
Sada mi ponekad baterija (ista) izdrži i do 4 dana (najčešće oko 3) bez gašenja preko noći. Doduše, ne razgovaram puno, poneka porukica i to je to...
Prvih dana kada sam kupio 3650 baterija mi je izdržavala jedva dan (pola dana) ali se nisam mnogo uzbuđivao jer sam znao da i ne može duže tim tempom.
Sada mi ponekad baterija (ista) izdrži i do 4 dana (najčešće oko 3) bez gašenja preko noći. Doduše, ne razgovaram puno, poneka porukica i to je to...
Gdje u BG ima da se kupi? Mozes li mi reci nazive firmi, adrese, bilo sta sto bi mi omogucilo da ih nadjem...?
I jos nesto: da li sve DV RS MMC kartice rade u 6630 ili su kartice nekih proizvodjaca pravile probleme s tim telefonom, znate li? Koje su u vasim telefonima?
I jos nesto: da li sve DV RS MMC kartice rade u 6630 ili su kartice nekih proizvodjaca pravile probleme s tim telefonom, znate li? Koje su u vasim telefonima?
"Cuda nisu u suprotnosti sa prirodom, nego sa nasim saznanjima o prirodi."
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
e kada hocu da formatiram telefon i/ili memorijsku karticu sta trebam da uradim - da li treba napraviti neki back up ili samo oplim format i gotovo?
sta mi ostaje na telefonu posle formata?
sta mi ostaje na telefonu posle formata?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●