Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Da li neko zna kako da instaliram neku temu na n3650 ??? Na net-u sam naisao na neki programcic koji tezi nekih 150b i koji sluzi (kako sam procitao) za teme i skinove na n3650 !!! Taj program se zove series60skinssupport.sis i kada ga instliram ne desava se nista !!! Zamolio bih onog ko zna vise o ovome da mi objasni !!!
iggymydoom, ja nisam uspela da instaliram nikakvu temu na 3650...čak ni uz pomoć programa... Dok recimo na novijim telefonima tipa 7610 je to veoma jednostavno....
To znam ,imam program koji se zove smart launcher ,program za teme ,ali nije to to !!! Ipak su teme koje se instaliraju na 7610 ,6600 ,6630 ,6680 itd. mnogo bolje nego ove iz slauncher-a ,tako da ako neko zna vise o ovome neka pise !!!
Mislim to je i logično...jer kada bi mogli da stavljamo teme...zumiramo...i sve što noviji telefoni mogu, onda nikad ne bi ni menjali 3650.... priznaćete, to se nokiji ni malo ne isplati....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.