S60v5 - aplikacije, igre, teme...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa tako sam i mislio znaci ipak to nesto kosta nije dzabe ko sto kazes za razgovore uz pomoc kompijutera.A na reklamama pise besplatni rezgovori,poruke itd.dajuti besplatan program a mi ocemo i besplatne razgovore,znaci bez nekog voiop operatera nemoguce je ovo koristiti,pitam sve ovo zato jer je zgodno kad se ode u inostranstvo za razgovore.
i ja sam koristio nimbuzz za razgovore preko skype-a....prvo, imao sam odranije nalog na skype-u i imao sam na skype-u "prijatelje" s kojima sam i ranije pricao preko PC-a...dakle mora biti status "online" onome s kim 'oces da pricas....a to sto pitas za "add a mood message", pretpostavljam da mozes da upises bilo sta (npr. "hello")...inace aplikacija je stvarno korisna za razgovore, mada, malo kasni ton (npr.ne mozes nekome upasti u rec
- prvo prica jedan, pa drugi), bar je meni tako bilo..

Deksi, Za potpuno besplatne razgovore ali pod odredjenim uslovima mozes da koristis skype (mozes videti na njihovom sajtu koji su sve mobilni tel podrzani, recim radi na 5800), nimbuzz, fring... u svakom slucaju pregrst programa. To besplatno se odnosi, kao i na PC, ako si nekada koristio skype, prvo ako imas besplatan pristup netu za mob tel, recimo neki wifi a zatim, samo ako se razgovara sa skype na skype nalog a to su oni tvoji prijatelji koji takodje imaju skype nalog, sve ostalo ako se zove sa skype naloga bilo fixni tel, mobilni, inostranstvo, SMS se naplacuje po vec odredjenoj tarifi koju mozes videti na njihovom sajtu. Za nimbuzz i fring naloge ako zoves korisnike koji takodje poseduju naloge ne znam da li je besplatno ili nije ali tu informaciju sigurno mozes naci na njihovim sajtovima pa se malo angazuj i saznaj.
A to za online funkcionise kao i na bilo kom programu za chat na PC, ovde konkretno online korisnik je onaj koji ima zeleni znak S sa desne strane pored sebe. Mozes da proveris da li radi skype ako si sacuvao onaj Skype test call ili tako nesto se zove medju svojim kontaktima na skype nalogu
A to za online funkcionise kao i na bilo kom programu za chat na PC, ovde konkretno online korisnik je onaj koji ima zeleni znak S sa desne strane pored sebe. Mozes da proveris da li radi skype ako si sacuvao onaj Skype test call ili tako nesto se zove medju svojim kontaktima na skype nalogu

- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Samo dugmići ostadoše!
Vrlo jednostavno...
Fring, Skype, Nimbuzz i sl programi SU BESPLATNI i besplatno je korišćenje ako se kačiš na neki WiFi (npr kafić i sl)
Koristim Fring na 5800 a Skype na N82.
Kafića sa WiFi svuda i pričam do mile volje sa svim prijateljima, poznanicima i naravno familijom for free.
Bilo da su kod kuće za kompom ili kao ja u nekom kafiću ili na poslu pa koriste telefone sa navedenim programima (preko WiFi naravno)
Sve ide super sem malog problema...baterija ode brzo pa je to praktično i jedini limit.
Ubaci programe, opusti se, pričaj i uživaj.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Te programe sam skinuo sa nokia ovi skype,nimbuz i fring.Isao sam i na njihove sajtove kao sto kaze slavko ali ja nikako da se snadjem.Moram naci nekog prijatelja pvde gde ja zivim i koji ima sve te programe i naravno wifi i sa njime da probam.Ovde sam hteo da saznam koliko sve ovo radi,u svakom slucaju puno se svima zahvaljujem i pozdrav.
darkado, Ako se ne varam tako je i mene izbacivalo, samo sto ga pritisnem prozor se otvori na delic sekunde i izbaci me. Ja sam problem resio tako sto sam python prvo instalirao na mem tel, pa onda freiminimon ali isto na mem tel, jer ako ga instaliras na mem karticu desava se gore navedeni problem, a takodje je i redosled instaliranih programa bitan