To nije nikakav problem, svaka kartica ima svoj identifikacioni broj (IMSI) i broj koji joj je dodeljen prilikom programiranja, odnosno zvaničan (korisnički) broj. Znači, kada ugase neku karticu, oni su blokirali njen IMSI broj, a korisnički broj po potrebi dodele drugoj kartici i to je to.
Ako se kartica vodi na ime korisnika, nema nikakvih problema oko zamene, jedino što se to naplaćuje (bar se naplaćivalo ranije)...
Konacno, 6630..
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
● PRAVILA FORUMA ●
- outlaw
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
- Kontakt:
Zvao sam, dosta ljubazan čovek mi je rekao da se javim sutra, pošto im stiže najnovija verzija firmvera.Dexter napisao:infotim je ok,ja chesto idem kod njih i nisam imao problema....a mislim da je flashovanje za 6630 neshto skuplje,bar je tako bilo..
Nego, ajde da postavim glupo pitanje: da li se, kada se flešuje firmver, gube podaci na telefonu (znači kontakti, kalendar...)?
Ne sećam se akcije kada sam flešovao V600, mislim da su mi tada "ubili" sve u telefonu, da li je takav slučaj i sa Symbian telefonima?!
Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Nije pametno raditi takav backup kada se flešuje mob, jer se mogu razlikovati verzije nekih aplikacija koje su u novom firmveru... Vraćanjem starog backup-a može da se napravi džumbus. Znači posle fleša je najbolje odraditi svežu instalaciju programa i ponovno podešavanje.
outlaw, kontakte ćeš sačuvati pomoću programa Smart VCard, a kalendar ćeš pomoću FExplorer-a iskopirati na karticu. U C:\System\Data se nalaze Calendar i Notepad.dat, selektuj i kopiraj na MMC, posle ćeš ih vratiti u isti...
(Notepad.dat ne moraš ako ga nisi koristio...)
outlaw, kontakte ćeš sačuvati pomoću programa Smart VCard, a kalendar ćeš pomoću FExplorer-a iskopirati na karticu. U C:\System\Data se nalaze Calendar i Notepad.dat, selektuj i kopiraj na MMC, posle ćeš ih vratiti u isti...

● PRAVILA FORUMA ●