S60v5 - aplikacije, igre, teme...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
snenad,
Meni radi dobro. Jeste da pojede dosta rama, ali slušam muziku, surfujem operom mini, četujem nimbuzom, emoozom skidam poštu... Još nisam naišao na nestašicu memorije. Sem možda nekad kod Opere Mobile.
Možda nekad nešto i neće raditi, ali vredi
Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Meni radi dobro. Jeste da pojede dosta rama, ali slušam muziku, surfujem operom mini, četujem nimbuzom, emoozom skidam poštu... Još nisam naišao na nestašicu memorije. Sem možda nekad kod Opere Mobile.
Možda nekad nešto i neće raditi, ali vredi

Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Pojavila se revolucionarna aplikacija za s60v5... WIDGETIZER 1.00 Beta... Omogućava postavljanje prečica na Homescreenu za bilo koju aplikaciju koju imate instaliranu u telefonu, kao i još nekih dodataka... Koristi malo RAM-a i ovo je za sada prva verzija... Aplikacija je delo PNHT tima koji je i otkrio način i omogućio "kuvanje" firmware-a za Symbian telefone...
"Widgetizer 1.00 beta
Posted by Szakalit
Ok guys and girls ;p Here you have new widgetizer app
Now with this application you can add shortcuts, 2 HTC clocks and Music player widget to your home screen. In future there will be much more widgets!! like : calendar, contacts, flashlight, BT, WIFI, etc.. etc.. etc.. I hope that you will give me some ideas for new widgets Also it will be nice if you will help me with graphics/icons
In future releases I'm planing to add landscape mode but this is not on first place, first I want to add more widgets
Info for modders:
MP.mbm - Music Player graphics file
W_Clock_S.mbm - HTC Small graphics file
W_Clock_B.mbm - HTC Big graphics file
In future ill add more options to modify widgets.
Application is compatible with Symbian OS 9.4 (5530,5800,N97,i8910 and others)
Application can be installed on unhacked phones - you need to sign it.
Application is not ram eater
If you like the app and what to help please Donate
And remember this is 1st version i know that it can have some bugs etc...
Waiting for comments and new ideas"
Evo i video klipa da vidite kako ovo radi...
http://www.youtube.com/watch?v=ZahxbKce ... r_embedded

"Widgetizer 1.00 beta
Posted by Szakalit
Ok guys and girls ;p Here you have new widgetizer app
Now with this application you can add shortcuts, 2 HTC clocks and Music player widget to your home screen. In future there will be much more widgets!! like : calendar, contacts, flashlight, BT, WIFI, etc.. etc.. etc.. I hope that you will give me some ideas for new widgets Also it will be nice if you will help me with graphics/icons
In future releases I'm planing to add landscape mode but this is not on first place, first I want to add more widgets
Info for modders:
MP.mbm - Music Player graphics file
W_Clock_S.mbm - HTC Small graphics file
W_Clock_B.mbm - HTC Big graphics file
In future ill add more options to modify widgets.
Application is compatible with Symbian OS 9.4 (5530,5800,N97,i8910 and others)
Application can be installed on unhacked phones - you need to sign it.
Application is not ram eater
If you like the app and what to help please Donate
And remember this is 1st version i know that it can have some bugs etc...
Waiting for comments and new ideas"
Evo i video klipa da vidite kako ovo radi...

http://www.youtube.com/watch?v=ZahxbKce ... r_embedded
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
imam samsung 8910 pa sam stavljao neke verzije nimbuzza za nokiu koje nisu radile,,malo sam procacko po netu i oni koji imaju 8910 su skidali nimbuzz za vivaz i sad radi i mogu na fb, a inace sa ebuddyjem nisam mogao.
postoji li neki program sa kojim mogu uninstalirati teme i aplikacije posto settings-application manager-installed apps. ne radi tj prijavi mi da mi je memorija puna(imam oko 100 aplikacija i oko 20 tema) inace ne mogu vise ni skinuti tastaturu sa java aplikacija zbog toga
postoji li neki program sa kojim mogu uninstalirati teme i aplikacije posto settings-application manager-installed apps. ne radi tj prijavi mi da mi je memorija puna(imam oko 100 aplikacija i oko 20 tema) inace ne mogu vise ni skinuti tastaturu sa java aplikacija zbog toga
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
dimso, neznam kako je sa samsungom ali reci cu ti kako sam ja resio problem sa app managerom na mom 5800. dakle imas dva resenja ili reset ili ono sto sam ja uradio. ja sam imao srecu jer mi je app manager radio nakon uklanjanja mem kartice pa sam odakle uninstalirao aplikacije, kao alternativa uvek ostaje opitons/organize uninstall. poenta je da unninstaliras sto vise nepotrebnih aplikacija. koliko sam ja provalio app manager moze da podnese do 50-ak aplikacija. na nekim mestima ljudi su preporucivali uninstal tacno jedne petine aplikacija ali ne kapiram kako neko uopste moze da zna koliko ima aplikacija instaliranih. dakle uninstaliraj dok god ne proradi.
teme ne mozes maknuti nikako osim kroz app manager. a uvek ti ostaje neki 3rd party app manager mada ja licno nisam naiso na bolji od defaultnog
teme ne mozes maknuti nikako osim kroz app manager. a uvek ti ostaje neki 3rd party app manager mada ja licno nisam naiso na bolji od defaultnog
opera mini 5 vs opera mobile 10
prica ide ovako ... zadnjih 4-5 meseci koliko imam ovaj fon uzimam onaj paket od 50mb za 300dindzi,i iskljucivo koristim Opera Mobile 10 ... naravno kad god naletim na wireless koristim ga ...
e sad ... od pre neki dan,pa narednih mesec dana sam prinudjen da ne koristim taj dodatak (koristim novu karticu) pa moram da internet placam regularno i primetio sam da Opera Mobile dooosta skida kred,i to nisu neki flash sajtovi,nego poneki forum,portal,livescore itd ...
zanima me najpre :
1. gde vi vise koristite operu mini,a gde vise mobile ...koje vrste sajtova
2. da li opera mobile skida vise kredita od mini,to sam primetio kod istog sajta da razlicito tarifira,ili sam umislio nesto
prica ide ovako ... zadnjih 4-5 meseci koliko imam ovaj fon uzimam onaj paket od 50mb za 300dindzi,i iskljucivo koristim Opera Mobile 10 ... naravno kad god naletim na wireless koristim ga ...
e sad ... od pre neki dan,pa narednih mesec dana sam prinudjen da ne koristim taj dodatak (koristim novu karticu) pa moram da internet placam regularno i primetio sam da Opera Mobile dooosta skida kred,i to nisu neki flash sajtovi,nego poneki forum,portal,livescore itd ...
zanima me najpre :
1. gde vi vise koristite operu mini,a gde vise mobile ...koje vrste sajtova
2. da li opera mobile skida vise kredita od mini,to sam primetio kod istog sajta da razlicito tarifira,ili sam umislio nesto
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Dymatize, već sam ti tamo odgovorila da Opera Mobile definitivno skida mnogo više podataka, a time i kredita, nego Opera Mini. Opera Mini ne može da vidi Flash sadržaje pa ukoliko ti je to neophodno za takve sajtove koristi Mobile varijantu.. U svakom slučaju, bez Wifi-ja ili eventualnih dodataka, kao taj koji si koristio, svako pretraživanje interneta biće ti prilično skupo 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Struka, odes na Skype sajt na deo za Symbian mobilne telefone Skype for Symbian –
download for your phone i pratis uputstva.
download for your phone i pratis uputstva.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Pronašao sam jedan zanimljiv program koji se zove "SMS auto reply" koji, kako mu ime kaže, automatski šalje odgovor na SMS. Interesuje me, postoji li tako nešto za propuštene pozive? Recimo, neko me zove, odzvoni telefon, a ja se ne javim. Posle toga, automatski se šalje poruka da sam zauzet ili tako nešto...?
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 00:51
Innerspirit, , imas nativnu Skype aplikaciju za skajpovanje.
A za MSN isto mislim da isto tako postoji nativna Windows Live aplikacija, ali ipak proveri, nisam koristio ovo.
Prbajte Anti Mosquito aplikaciju, navodno tera komarce tako sto emituje ultra zvuk...
A za MSN isto mislim da isto tako postoji nativna Windows Live aplikacija, ali ipak proveri, nisam koristio ovo.
Prbajte Anti Mosquito aplikaciju, navodno tera komarce tako sto emituje ultra zvuk...

iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.