Zveckanje u 6670 i FM

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

ma kako nijee neophodan :roll: a prenos utakmice??? :) pa te smori usnimljeni mp3 a mrzelo te da menjas pesme... radio keva... a da ne pricam o emisijama recimo na b92 koje se ne propustaju... :) a prijem je barem na SE telefonima odlican... i na ono malo nokia sto sam imao sa radiom je sasvim ok prijem... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Nisam rekla da je loš, ali može i bolje!!!!
Ok akki, izvinjavam se...u pravu si, sve je stvar ukusa i potrebe...recimo, ja jako slabo slušam radijske emisije, ali zato muziku 24 časa...i uvek me nervira kad slušam radio, dve pesme su mi ok, sledeća je smor...pa menjaj stanicu...i sve tako...volim da slušam muziku koju sam odabrala, i u kojoj uživam...isto tako, verujem da ima ljudi koji hoce da čuju vesti, rezultate utakmica, omiljenu emisiju...tako da, taj fm je opet stvar potrebe i ukusa...pa kome treba, opušteno :wink: :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

ma nema potrebe da se izvinjavas... :wink:
a za menjanje stanica je isti slucaj i kod mene... ne podnosim kad posle dobre pesme puste neq prosek pa odmah menjam... ali dobro ima radio stanica koje non stop pustaju dobru mjuzu... :wink:
uvek moze bolje... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Dobro,ja sam rekao da da posle 6510 sam prestao(al josh uvej je tu,pa ako bash treba uzmem je da slusham radio 8) )inache imam usb mp3 player sa radiom tako da se utakmice ne propushtaju,a mali je tako da ga nosim chesto sa sobom... :wink: :)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

da, vi mozete slusati utakmice i zanimljive emisije na b92 ali sta ja da slusam kada vamo kod mene od 7 radio stanica 4 pusta madjarsku muziku a one 3 pustaju sta stignu tako da meni radio za sada ne sluzi necemu!!!!!!!!!

Odgovori