UPUTSTVO: Kako doći do sertifikata
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Esseker, mslim da ne moze to da se uradi. Mada nikada nisam to probao, tako da ne znam tacno
Pozdrav!

Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ma najbolje je da im potpisete HelloOX i da oni haknu svoje telefone pa im sertifikati nisu ni potrebni,primer fox i sale m.Hak je potpuno bezopasan .
A ovako da im potpisujete on line svaku app.mislim da je to ipak malp vise posla.
Valjda je napocetku ove teme pisalo nesto o online potpisivanju app.
A ovako da im potpisujete on line svaku app.mislim da je to ipak malp vise posla.
Valjda je napocetku ove teme pisalo nesto o online potpisivanju app.
@Professional, dobra ideja ali za svaki slucaj ne bi bilo lose da se podeli sa ostalima nacin na koji se to radi (iz razloga, mozda neko nije u mogucnosti/nema vremena da ceka da mu to neko drugi odradi).
Ne bi bilo lose ni da se potpise HelloOX pa da se hakne, to je bolje jer nema potpisivanja posle.
Samo, zar nisu u pitanju i neki patchevi a ne samo helloox...?
Ne bi bilo lose ni da se potpise HelloOX pa da se hakne, to je bolje jer nema potpisivanja posle.
Samo, zar nisu u pitanju i neki patchevi a ne samo helloox...?
Professional,predlog je ok,ali samo ako se radi o potpisivanju HelloOX-a,za ostale aplikacije kolege ce morati sami da se potrude. 
Deksi,postoje modeli kod kojih hack nije moguc pomocu HelloOX-a (na pr. N97,E52,5800),i ljudi koji zele da hacknu sw svog telefona moraju drugim nacinom to da odrade.
I na kraju,od pre par meseci,sertifikat nije obavezan za hack,gro sw telefona se da hacknuti bez ikakve upotrebe HelloOX-a,a samim tim i sert. je nepotreban.
Fratello,nacin kako dobiti sert. je opisan vise puta u ovoj temi,par stranica nazad ces naci kompletno uputstvo za dobijanje sert.,online potpisivanje je jedna od opcija koju mozes izabrati po dobijanju sert. na samom site-u.
P.S. Za zainteresovane koji imaju problema sa hackom sw,predlazem da procitaju temu o hacku,a do te teme mozete doci klikom na link.

Deksi,postoje modeli kod kojih hack nije moguc pomocu HelloOX-a (na pr. N97,E52,5800),i ljudi koji zele da hacknu sw svog telefona moraju drugim nacinom to da odrade.
I na kraju,od pre par meseci,sertifikat nije obavezan za hack,gro sw telefona se da hacknuti bez ikakve upotrebe HelloOX-a,a samim tim i sert. je nepotreban.

Fratello,nacin kako dobiti sert. je opisan vise puta u ovoj temi,par stranica nazad ces naci kompletno uputstvo za dobijanje sert.,online potpisivanje je jedna od opcija koju mozes izabrati po dobijanju sert. na samom site-u.
P.S. Za zainteresovane koji imaju problema sa hackom sw,predlazem da procitaju temu o hacku,a do te teme mozete doci klikom na link.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Znam da nemoze svaki telefon haknuti,i svaki noviji model kad izadje prvih nekoliko meseca nije moguce to uraditi dok se nenadje nacin,secam se za n79 je tako bilo.
Na koji nacin mislis da HelloOX nije potreman za hak,znam da ranije vrezije 9.1 i 9.2 su mogle postupkom uz pomoc programa X-plore i Hello Carbide uraditi hak a za novije 9.3 pomenuti HelloOX za neke novije nacine nisam cuo.
Na koji nacin mislis da HelloOX nije potreman za hak,znam da ranije vrezije 9.1 i 9.2 su mogle postupkom uz pomoc programa X-plore i Hello Carbide uraditi hak a za novije 9.3 pomenuti HelloOX za neke novije nacine nisam cuo.
- Professional
- Mobil fan
- Kontakt:
Da, novijim telefonima nije potreban sertifikat, mogu instalirati HelloOX bez ikakvih problema i haknu svoj sw. Npr, na mojoj N82 Nokiji sam instalirao HelloOX bez potpisivanja i radi kako treba. Cak, sad u telefonu nemam ni ROMPatcher ni HelloOX, pa instaliram programe bez problema.
Meni nije problem poslati zahtev za seritifkat i online ka potpisati. Ljudi kojima treba neka ostave IMEI kod i model telefona i ja cu imam potpisani HelloOX uploadovati kao sto sam ranije sertifikate preko 4shared-a.
A, sto se tice tutoriala za dobijanje sertifikiata, prelistajte zadnih par strana, napisao sam tutorial za dobijanje sertifikata. A, online potpisivanje na OPDA sajtu moguce je izvrsiti klikom na dugme Signing.
Meni nije problem poslati zahtev za seritifkat i online ka potpisati. Ljudi kojima treba neka ostave IMEI kod i model telefona i ja cu imam potpisani HelloOX uploadovati kao sto sam ranije sertifikate preko 4shared-a.
A, sto se tice tutoriala za dobijanje sertifikiata, prelistajte zadnih par strana, napisao sam tutorial za dobijanje sertifikata. A, online potpisivanje na OPDA sajtu moguce je izvrsiti klikom na dugme Signing.
Wow ljudi samo polako...
Professional,HelloOX neces moci da instaliras na nehackovan telefon,sve dok ga ne potpises sert. za taj telefon.I kod tvog modela nije neophodan RomPatcher za instalaciju nepotpisanih aplikacija,potreban je za druge stvari,a HelloOX ionako nema nikakvu f-ju i posle hacka se moze obrisati bez pro.
Deksi,vise se i ne trazi nacin da pomocu neke alatke hackujes sw,kao sto rekoh 99% telefona se moze hackovati bez upotrebe HelloOX i sertifikata.
zoreli,skini sert. odavde,potpisi neku aplikaciju i probaj da je instaliras.Nisam siguran da je 100% ispravan sert. ali vredi pokusati.

Professional,HelloOX neces moci da instaliras na nehackovan telefon,sve dok ga ne potpises sert. za taj telefon.I kod tvog modela nije neophodan RomPatcher za instalaciju nepotpisanih aplikacija,potreban je za druge stvari,a HelloOX ionako nema nikakvu f-ju i posle hacka se moze obrisati bez pro.
Deksi,vise se i ne trazi nacin da pomocu neke alatke hackujes sw,kao sto rekoh 99% telefona se moze hackovati bez upotrebe HelloOX i sertifikata.

zoreli,skini sert. odavde,potpisi neku aplikaciju i probaj da je instaliras.Nisam siguran da je 100% ispravan sert. ali vredi pokusati.

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ja kad ugasim i upalim n79 nemogu vise instalirati aplikacije,pa zato moram u ROMPatcher+ i tamo u opcijama All Patches uraditi sta treba da bih mogao ponovo instalirati a profesional kaze da se ROMPatcher moze i obrisati. Mozda je tako na n82 ali n79 radi izgleda drugacije,i helloox sam morao potpisati jer drugacije nije isla instalacija.
- Professional
- Mobil fan
- Kontakt:
Fox, koliko znam seritifkati su jos besplatni (mislim slanje zahteva) i kada dobijem sertifikat skinem HelloOX i potpisem ga sa odgovarajucim IMEI kodom i posaljem ga onome ko trazi...
Deksi,trebalo bi da u opcijama u samom RP+ imas i opciju da ti se patch/patchevi "podizu" zajedno sa O.S.,tako da ukoliko tu opciju ukljucis neces imati potrebu da posle svakog restarta aktiviras iste.I tako je,N79 i N82 se sw razlikuju,jedan pokrece Symb. 9.3,dok drugi radi pod Symb. 9.2 . Razlike postoje ali necu ovde o pojedinostima.I naravno da HelloOX MORA da se potpise sert. za taj telefon da bi se na isti mogao instalirati.
Professional,ne razumem tvoju prethodnu poruku,nikada nisam napisao da se izrada sert. naplacuje,vec sam samo napisao da se i bez sert. moze naci resenje za hack.
Professional,ne razumem tvoju prethodnu poruku,nikada nisam napisao da se izrada sert. naplacuje,vec sam samo napisao da se i bez sert. moze naci resenje za hack.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
_Neo_, pa i nije toliko komplikovano, ali to što ti spominješ je korišćenje "lečenih" aplikacija i o njima nije dozvoljeno razgovarati na forumu
U svakom slučaju, hackovanje X6ice neće ti rešiti taj problem koji pominješ. Hack ti omogućava pristup sistemskim fajlovima i instaliranje nepotpisanih (nesignovanih), a ne "lečenih" aplikacija 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 00:51
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 00:51
A gde bi mogao da nadjem taj FW i da li sam mogu da flesujem telefon, ne posedujem Jaf, samo komp i dobru volju? 
Takodje imam jedan problem sa telefonom, koji je poceo da se desava pre 2 dana, nakon sto sam formatirao telefon... Naime, na svakih 5-10 min. mi se desava da mi sa dipleja nestane sav sadrzaj, sem pozadinske slike i dve oprcije u dnu displeja "OPTIONS i CALLER". Nakon sto mi se to desi, telefon je neuoptrebljiv. Onda moram da stisnem i drzim MENU dugme i da selektujem HOME ikonicu, nakon cega mi se vrati sadrzaj displeja, sa svim ikonicama, radi normalno nekoliko minuta, a onda se desi opet isti problem... Svaki put kada mi stigne poruka, moram prvo da povratim sadrzaj, pa tek onda da je procitam...
Nocas sve vreme drzao telefon u OFFLINE modu, sve do jutros, radi je skroz ok, ali cim sam prebacio na GENERAL profil, desio mi se isti problem...
Da li neko mozda zna zasto se to desava i kako da se resi problem? Hvala...

Takodje imam jedan problem sa telefonom, koji je poceo da se desava pre 2 dana, nakon sto sam formatirao telefon... Naime, na svakih 5-10 min. mi se desava da mi sa dipleja nestane sav sadrzaj, sem pozadinske slike i dve oprcije u dnu displeja "OPTIONS i CALLER". Nakon sto mi se to desi, telefon je neuoptrebljiv. Onda moram da stisnem i drzim MENU dugme i da selektujem HOME ikonicu, nakon cega mi se vrati sadrzaj displeja, sa svim ikonicama, radi normalno nekoliko minuta, a onda se desi opet isti problem... Svaki put kada mi stigne poruka, moram prvo da povratim sadrzaj, pa tek onda da je procitam...
Nocas sve vreme drzao telefon u OFFLINE modu, sve do jutros, radi je skroz ok, ali cim sam prebacio na GENERAL profil, desio mi se isti problem...
Da li neko mozda zna zasto se to desava i kako da se resi problem? Hvala...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Innerspirit, evo teme u kojoj imaš objašnjenje kako se "kuvaju" ROM-ovi za Symbian... "Kuvanje" custom ROM-ova za Symbian telefone
Malo pročitaj i preuzmi potrebne programe pa da dalje o ovome pričamo...
p.s. jesi li instalirao neku novu temu? Pokušaj sa promenom teme na defaultnu i vidi hoće li biti problema..
Malo pročitaj i preuzmi potrebne programe pa da dalje o ovome pričamo...

p.s. jesi li instalirao neku novu temu? Pokušaj sa promenom teme na defaultnu i vidi hoće li biti problema..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***