6630 problem sa baterijom ili telefonom
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 07. Sep 2005. 00:56
- Kontakt:
6630 problem sa baterijom ili telefonom
Imama 6630 vec 2 meseca, u startu mi je drzao bateriju 1-3 dana zavisno od koriscenja,ali zadnjih 10 dana baterija mi traje 10ak sati,a koristim ga samo par poruka i par minuta razgovora,isto je i sa novom baterijom.Da li je mozda telefon neispsravan?
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
Zoko moja Zoko... moja imenjakinjo
(Doduse ja sam musko),nema on sta da cacka po network settings jer ako je crkao hibrid on uopste ne registruje da je uhvatio signal i trazi i trazi i... i jedino resenje je neki POUZDAN servis a posto radi isto sa drugom baterijom onda je skoro sigurno hibrid!
Pozdrav

Pozdrav

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 07. Sep 2005. 00:56
- Kontakt:
Ja imam isti problem, prvo sam mislio da je baterija, ali nije... Nije ni do punjaca, nema aktivnih programa. Verzija firmware-a je 2.39.15 (N6630), moguce da je to u pitanju? Ovo stvarno izluduje, dosta mi je sto me Windows z....va, jos i ovo... Neka ideja, kako da vidim i iskljucim programe koji su aktivni bez moje volje, imam FExplorer, ne pokazuje nista sumnjivo, a i kad nista nisam imao instalirano tako je bilo, baterija 20-ak sati... Hvala unaprijed, pozdrav svima
- Lomnica_city
- Expert
Sve aktivne programe mozes da vidis zadrzavanjem tastera za meni a ako ti je pre instaliranja bilo cega bilo tako (verovatno kad je bio nov) mozda je do baterije ili je mozda bas kod tebe otisao hibrid a moze biti da,ako imas tu opciju u softveru,nije u network settings odabrano GSM network vec Dual network pa neprestano trazi UMTS mrezu (3G)!
Svejedno proveri programe i promeni bateriju,pozajmi od nekog na dan-dva pa ako nije ni ona ni podesavanja mreze onda nosi u servis.A kako te Windows zeza kad ona ima Symbian!?
Pozdrav
Svejedno proveri programe i promeni bateriju,pozajmi od nekog na dan-dva pa ako nije ni ona ni podesavanja mreze onda nosi u servis.A kako te Windows zeza kad ona ima Symbian!?

Pozdrav

Hvala na odgovoru, promijenio sam 3 baterije, sve isto. Aktivnih programa nemam, a ovo za Windows-htio sam reci da imam dovoljno problema sa Windowsom na PC-u, jos Symbian treba da mi pravi probleme na mobitelu. Ovi OS-i su se urotili protiv mene, to je to... Da nije mozda do firmware-a, imam prilicno staru verziju : 2.39.15?
Pozdrav i hvala u svakom slucaju
Pozdrav i hvala u svakom slucaju
- Lomnica_city
- Expert
Ma u network settings sve u redu, telefon mi puk´o skroz, sam mijenja vrijeme (sa 22h prebaci na 21h nakon sto nekoliko sati normalno radi???), ludilo pravo, ne znam sta da mu radim ako flashovanje ne pomogne, razbicu ga... A kupio ga u Austriji, nov, legalan, originalan... Ma to se samo meni moze desiti, nakon sto su mi ´´strucnjaci´´ sprzili jedan N6630, sad me ovaj zeza
Pozdrav
Pozdrav