Nokia 6600 i stampanje

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
angel86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 17:56

Nokia 6600 i stampanje

Post od angel86 »

Imam Nokiu 6600 i interesuje me kako bih mogla da je povezem sa stampacem.Imam dosta poruka koje bih zelela da odstampam.Unapred hvala!

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

postoje bluetooth stampaci uz pomoc kojih mozes da odmah preko bluetooth-a odstampas slike, ali mislim da i pokuke mogu da se stampaju

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Instaliraj programčić "Message Saver" (može i Message Storer), pa jednim potezom potezom prebaciš sve porukice u .txt obliku na računar i zatim ih odštampaš...
Da bi štampala direktno sa telefona, moraš imati neki štampač sa ugrađenim Bluetooth modulom...

p.s. Uz pomoć programčića PrintBoy možeš da preko BT ili IR veze sa štampačem da odštampaš listu primljenih i propuštenih poziva (i pozvanih brojeva)... Sve sa vremenima i dužinama trajanja - kao kada dobiješ listing od operatera.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

angel86, ja koristim program Message Saver, i za čas prebacim poruke na komp...uh, samo da znaš koliko ih imam...hehehehe :D U svakom slučaju kao što reče Saša, kad ih prebaciš na komp, one su u txt obliku, i onda ih samo odštampaj sa štampačom koji imaš, i uživaj :wink: :)

angel86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 17:56

Post od angel86 »

Na kom sajtu mogu da skinem program Message Saver?Da li mogu da ga skinem preko mobilnog telefona?IMa ih baaaaaaaaas dosta!Hvala na trudu!

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Verovatno možeš, ali ne znam tačnu wap adresu (a sumnjam da imaš Operu ili neki drugi full browser u telefonu pa ti ni "klasična" adresa neće mnogo značiti).
Zato ga potraži kompom na Yahoo grupama ("Ludakova grupa")... Upotrebi opciju "traži" koju imaš na ovom sajtu dole u dnu strane i kao reč za pretragu unesi "Ludakova grupa" i dobićeš tačan link - postavljan je mnogo puta (ne želim da ga kačim ponovo, mislim da je to i protiv pravila)...
Kada otvoriš tu stranicu, učlani se i idi pod "files"... Imaš ga tamo (kao i gomilu drugog zanimljivog softvera).
Druga opcija je "Burek" forum, a i tamo je potrebno učlanjenje i malo pretrage...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

angel86, ako hoćeš pošalji mi mail na pp, pa ću ti ja poslati Message Saver.... 8) 8) 8) 8)
Ja sam ih imala skoro 1300, a ti?

Odgovori