Nokia Nseries!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

E a ja sam za vikend u jednom casopisu procitao uporedni test SE W800 i N90 (multimedijalni deo jer ipak nisu mogli bas kompletno da ih uporede kad nisu oba"smartfonovi") i W800 je SAHRANIO N90!
Ako ste mislili da Sony nezna da pravi kamere grdno se varate,kakva Carl-Zeis,nit realisticne boje,nit ostre slike,nit kontrast... jedina stvar koju su pohvalili sto se tice kamere je da snima video u vecoj rezoluciji!A ni u testiranju mp3 pleyera nije bolje prosla,prosto neverovatno,u onoliki telefon nisu mogli da smeste nesto makar dobro koliko i kod Sony-ja,cccc!
Stvarno nije fer da nas ovako vuku za nos i biju po dzepu cenama (i cepaju isti ovolikim ciglama) kao da misle da se u danasnjem svetu jednom stvoreno ime nemoze da propadne nikad.
Moracu da kupim W800 makar morao da prodam 6680,ali cu ipak gledati da imam"i jare i pare" :D
Pozdrav 8)

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

naravno ponudu za prodaju mozes da posaljes na drobnjak69@hotmail.com , tako sam kupio i 6630 :lol: ali otom potom! n70 je jedino interesantana ako ne bude skuplji od stalih posto kasnije izlazi!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

:D Videcu ako je prodajem,ali evo cisto da ti malo"idem na mozak"cu reci da je siva finkinja,hromirane felne i u full-u :P
Pozdrav 8)

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Drobnjak81 »

ma ova moja timovka radi za sad kako treba samo su joj je malo otisla guma na kameri :lol: nezurim i cekam da prodje ovo sporo leto bar sto se tice mobilnih, pa da krenu novi modeli naravno bar najave za prolece!! :roll:

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

a sta mislite koliko ce proci vremena dok ne bude programa za n seriju? prvenstveno mislim na symbian 8.1a koji imaju n70 i n90.... malo je lose sto samo ova dva telefona imaju tu verziju symbiana, a n90 je vec skoro otpisan jer je po mnogima promasen teelfon... znaci da li ce se ljudi muciti i praviti software za n70??

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ma izaci ce ih gomila telefona koji ce raditi na Symbian 8.1,znate svi Nokiju i njihov slogan"Isto to,samo maaalo drugacije"a ako programi sa Windows 98 rade i na Windows 98SE onda bi trebalo tako i da bude sa vecinom programa sa Symbian 8.0 jer da je to potpuno novi Symbian imao bi nov broj a ne dodatak .1!
Pozdrav 8)

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

pa ima ljudi koji se bune sto im ne rade programi sa 6680... cak pise i u testu... ali sad sam video na jednom forumu (heh, ne smem reci kojem :D ) da ovi bolji programi vec imaju verzije za symb 8.1a :wink: jos samo da radi dosta n-gage igrica i da kupujem n70... hohoho..... :lol:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Da li ce da izbace N71 ili tako nesto bez ove prednje kamerice jer sam bezveze i nju placao kod 6680 a nije imala nigde da se nadje 6681 pa bi bilo dobro da i sad izbace 3G i GSM model sa istim karakteristikama,ipak je to Nokia!? :roll:
Pozdrav 8)

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Lomnica_city, prema tračevima sa neta, Nokia će u prvom tromesečju 2006 izbaciti N80 i N71. Ovaj prvi je slajder, a N71 neće biti ni nalik onome što se priča, odnosno biće na preklop. Evo slike pa pogledajte

Slika

Pominje se i 6233, novi naslednik 6230i...

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

hm.. a kako biste vi ovo nazvali?
Slika

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

a ovo je kao n80... mada lici kao da ga je neko nacrtao... a ako bude ovakav bice ubedljivo najruzniji telefon na svetu.... :disgust:
Slika

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Drobnjak81 »

Pa ako malo uporedite slike gaje i bureka, vidi se da n80 lici i na jednoj i na drugoj slici, mada je kod bureka bar se meni cini malo deblji!!!! :lol:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ovo je nacrtano, izvalite kako su ostre ivice a tastatura je nalepljena, cini mi se da je kran copy/paste sa n90 :D

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Zanimljivo... Nokia je na zvaničnom sajtu skinula "Comming soon" sa N90 i N70, a ovog drugog još nema u prodaji.. bar ne kod nas
make. believe

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Evo stigle su i kostaju po samo 600 evra,a ne vrede ni upola toliko al ajde,pasce im cena na zasluzen nivo u 2006-oj godini a dotad...
Pozdrav 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Lomnica_city, nemoj baš tako...
Cena će im već do nove godine pasti sigurno za nekih 100nak evra... :roll:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Zar mislis da im je i 500 evra zasluzena cena!? :o :shock: :wacko:
Telefoni nebi trebalo da kostaju vise od 300-400 maksimum,s obzirom na ono sto nude,a kao sto sam jednom vec rekao pa neko pametan obrisao,cudna smo mi nacija kad ovako lezerno pricamo o davanju 500-600-700 evra na telefon,ladno,al standard j... ga! 8)
Znaci realno bi po meni bilo da kosta malo vise od 6680 posto malo vise i nudi,tako da dok ne dodje do 400-tinak evra dzabe im stoji u vitrinama!
Pozdrav 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Naravno da nije, i naravno da će im pasti na 300 evra...Ja govorim o periodu do nove godine...A sigurno će kasnije cena pasti još više, uostalom kao i svim telefonima :wink: :)

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Ono što je najzanimljivije je to da se N70 po najpovoljnijoj ceni može naći kod ovlašćenih distributera i to po ceni (koja svakako nije mala, al ajde...) od 570€ (CT) do 590€ (Royaltone)... Nešto se ne sećam da su "legalni" stigli u isto vreme kada i ovi "crni" a da su pri tom ovi prvi jeftiniji... 8)
make. believe

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

uvek je tako prvo se pojavi skupi legalni pa dodju crni malo jevtiniji i onda crni pojevtine ali tesko da ce biti 300e :D

Odgovori