Pa da li je moguce da na ovom telefonu ne postoji alarm za TO-DO listu ili tako nesto? Znaci, da stavim recimo da na 21.09.2005 imam da uradim to i to i da mi svira alarm u toliko i toliko da me podseti, kao i na svakom drugom najsmrdljivijem telefonu sto ima? Koliko sam primetio, postoji samo alarm najobicniji, budilnik, i cak i on moze da se namesti SAMO u koje vreme, znaci ne moze cak ni dan kasnije!????????????????
Sta je bre ovo?
Koji program ima za tako nesto?
Cak nema ni alarm koji ce da mi svira da me obavesti da je nekome rodjendan!!?
Alarm na 6670
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Alarm na 6670
Nokia 6670
Bilo kako bilo, skinuo sam Psiloc i Alarm Manager ali mi se ni jedan ne svidja.
Psiloc mi ne ispisuje na ekranu kada mi zvoni alarm ono tj. razlog zvonjenja sto mi je najbitnije a ovaj drugi prikaze ali mi nekako izgleda bedno i jadno i ne moze da se bira zvonjava nego samo svira neka njegova glupa, interna. Psiloc takodje trazi neki dodatak da bih mogao da biram melodiju za alarm tako da mi svira ona koju sam podesio u satu...
Psiloc mi ne ispisuje na ekranu kada mi zvoni alarm ono tj. razlog zvonjenja sto mi je najbitnije a ovaj drugi prikaze ali mi nekako izgleda bedno i jadno i ne moze da se bira zvonjava nego samo svira neka njegova glupa, interna. Psiloc takodje trazi neki dodatak da bih mogao da biram melodiju za alarm tako da mi svira ona koju sam podesio u satu...
Nokia 6670
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Po meni je još uvek najbolji Psiloc-ov World Clock Pro, malo ume da brljavi sa više alarma, ali ima dosta opcija. Imaš i Handy Dates za rođendane... A postoji i BugMe! (samo ime ti kaže šta radi)
Prva dva potraži na Ludakovoj grupi...
Prva dva potraži na Ludakovoj grupi...

● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Bug Me = smaraj me, maltretiraj me, itd... kao podsetnik...
A ne znam šta si od Psiloc-a skinuo, verovatno System Tools..? I Extended Profiles ima mogućnost menjanja alarma...

A ne znam šta si od Psiloc-a skinuo, verovatno System Tools..? I Extended Profiles ima mogućnost menjanja alarma...
● PRAVILA FORUMA ●