Rezolucija na 6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
piStoLeRo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 12:59

Rezolucija na 6630

Post od piStoLeRo »

Video sam 6230i i mnogo mi se svidela rezolucija pa me zanima samo mogu li da promenim rezoluciju na 6630 ???
I josh neshto zanima me kako da skinem 6630 sa 3G mreze ??
Probao sam sa *0000# ali netje ...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ocigledno je da si teeezak pocetnik pa da pocnemo od pocetka... Verovatno mislis na rezoluciju ekrana jer imaju istu rezoluciju kamere a povecanje rezolucije je nemoguce uraditi jer su oni tako napravljeni da im je ta rezolucija default i,koliko znam,ne postoji nacina da je povecas,nije to kompjuterski ekran!
Sto se tice"skidanja"sa UMTS tj. 3G mreze to se ne radi preko kodova (taj kod je samo za proveru softvera pa i njega nisi pogodio,treba *#0000#) vec u network settings odaberes izmedju Dual ili GSM mreze i odaberes naravno GSM only,mada moze da se desi da nemas tu opciju u softveru ako je sa neke mreze a to mozes resiti flesovanjem novijim"originalnim"softverom!Promenom u GSM only mozes dobiti jedno 20-ak% vece trajanje baterije i nista vise jer ce i na Dual isto da ti radi ok!
Pozdrav 8)

Odgovori