e ovako:
prebacio sam bio HeloOX i instalirao ga na tel,posle sam ga pokrenuo i instalirao se RomPatcher,a HeloOx mi je jos bio pokrenut i pise ono "unpacking files" i to je stajalo malo duze i ja sam ga stopirao,i pokrenuo Rompatcher, i posle uradio sledece open4all patch, pa na Opcije - Patch - Appy, pa na Opcije - Patch - Add to auto, to sam sve uradio,ali na upustvo sto sam radio imalo je i "Installserver,fp2",a kod mene na tel ima samo open4all,i ja nisam znao,i mislio da nisam nesto dobro instalirao,posto mi nema "Installserver.fp2" i izbrisao HelloOX,i posle hteo opet da ga instaliram,ali kad pokusam da ga prebacim javlja mi "Unable to install",i posle sam skinuo opet HelloOX sa interneta i prebacio sam ga i instalirao u tel,i sad kad otvorim HelloOX pise mi "unpacking files" i tako stoji dugo,dokle ga ne stopiram i stisnem Cancel,juce sam cekao vise od 15min,hajde reko mozda mu treba vremena ali ono bi stojalo na "unpacking files" do sutra,gde sam pogresio i sta da radim ne znam

. a kako da odradim ovo sto si napisao modovanim sw da se odradi flash telefona ??ima neko upustvo ? hvala jos jednom