S60v5 - aplikacije, igre, teme...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Foks je OVDE postavio link za Opera Mini 5.10 i radi ko munja, ucita se za sekund i nikad me n79 nije izbacio iz nje. Unazad stranice se pomeraju vertikalno znaci nema ponovnog ucitavanja i trosenja kb. i ide mnogo mnogo brze. Najbolja opera da je ziv i zdrav kolega Fox
.
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
- zavodnick
- Expert

- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
mezzano, hvala lijepo na linku... Ne znam kako tebi na tvojoj 5230-ici radi, ali na mojoj nekako malo zastane, ali nista, pokusacu ovu verziju pa ti javim
snebivljiva azdaja, mah uradio sam jednom FORMAT telefona, a nisam ostavio autoinstaller da mi odradi poslije instalaciju programa koje sam imao, tako da sam i tu "staru" Operu izbrisao, ali sutra javim rezultate sa "novom starom" Opera-om
snebivljiva azdaja, mah uradio sam jednom FORMAT telefona, a nisam ostavio autoinstaller da mi odradi poslije instalaciju programa koje sam imao, tako da sam i tu "staru" Operu izbrisao, ali sutra javim rezultate sa "novom starom" Opera-om
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Zato što ti trebaju posebne dozvole koje ćeš dopustiti da koristi sa FB-a i to moraš preko kompa da definišeš putem Nimbuzz naloga, dok eBuddy nema tih problema, ali su slova mnogo sitna s obzirom da postoji samo Java verzija.Boyan89 napisao:Sto nimbuzz vise ne podrzava Facebook chat ?
Nokia Lumia 630