pomoc oko nokie n-gage
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 06. Okt 2004. 18:44
- Kontakt:
pomoc oko nokie n-gage
dakle kupio sam nokiu n gage pre par dana novu u radnji.... kad sam dosao kuci uzeo sam da skinem masku kad ono vidi se da su shrafovi odvrtani... molio bih vas da mi kazete kod koji da ukucam da vidim koliko je telefon sve ukupno radio i da li su mi prodali polovan telefon.... *#92702689# ovaj kod ne radi a ne znam drugi tako da.... PREKLINJEM VAS ZA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BANE BRE!
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
janka_88, kupi 6630 pa ćeš da vidiš kako radi
Dexter, kôd koji si naveo je za proveru verzije softvera koji radi da telefonu i nema nikakve veze sa starošću telefona
TeCHNiCS_, što nisi odneo da reklamiraš telefon?

Dexter, kôd koji si naveo je za proveru verzije softvera koji radi da telefonu i nema nikakve veze sa starošću telefona

TeCHNiCS_, što nisi odneo da reklamiraš telefon?
Poslednja izmena od gajic_ivan u Uto, 20. Sep 2005. 14:56, izmenjeno 1 put ukupno.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ne radi baš na svakoj - zavisi od verzije firmwarea (tačnije, od lokalizacije za određenu mrežu). Na mojoj 3650 takođe ne funkcioniše - skinuta je sa T-Mobile mreže pa mislim da su joj prepravili softver (firmware) po njihovim željama. Pretpostavljam da je ista stvar i sa pomenutom Nokiom N-Gage. Većina tih telefona se prodaje uz ugovor, a šta operater da radi ako se mušterija predomisli i vrati fon? Ima polovnjak sa kojim ne može ništa da uradi - ovako novi korisnik koji dobije taj fon ne može da provali da je neko već koristio telefon (samo mu zamene maskicu). To izgledam malo podlo i pokvareno, ali šta da se radi. Nemam neko drugo logično objašnjenje...
Tehnics, N-Gage već dugo nema u proizvodnji, pa je veoma mala šansa da nađeš nov telefon (to je trebalo i očekivati). Druga stvar je što ti je neki pokvarenjak prodao telefon pod firmom novog...
p.s. Zgodna stvar kada prodaješ svoj polovnjak
, ali dosta neprijatna kada kupuješ novi (stari) telefon...
Tehnics, N-Gage već dugo nema u proizvodnji, pa je veoma mala šansa da nađeš nov telefon (to je trebalo i očekivati). Druga stvar je što ti je neki pokvarenjak prodao telefon pod firmom novog...

p.s. Zgodna stvar kada prodaješ svoj polovnjak

Re: pomoc oko nokie n gage
nemora da znaci da je odvrtan zbog zamene maske i da je polovan mada je tako u 95% slucajeva, mozda je neko odradjivao dekodiranje bez kablovaTeCHNiCS_ napisao:dakle kupio sam nokiu n gage pre par dana novu u radnji.... kad sam dosao kuci uzeo sam da skinem masku kad ono vidi se da su shrafovi odvrtani... molio bih vas da mi kazete kod koji da ukucam da vidim koliko je telefon sve ukupno radio i da li su mi prodali polovan telefon.... *#92702689# ovaj kod ne radi a ne znam drugi tako da.... PREKLINJEM VAS ZA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!