6630 T-Mobile

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
-=JoE=-
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 16. Avg 2004. 19:07

6630 T-Mobile

Post od -=JoE=- »

Nasao sam veoma povoljnu cenu za 6630 skinutu sa T-Mobile mreze.
Zanima me koja je razlika izmedju 6630 skinute sa T-Mobile mreze i one skinute sa TIM mreze, da li uopste ima razlike i ako ima koja je bolja?
Hvala unapred!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

nema nikakvih problema ako je telefon softverski dobro odradjen odnosno dekodiran, prvo ga isprobaj da li ima signal da li se resetuje kako se ponasa itd.... ako je sve uredu nema nikakvih problema 8) 8)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

ja imam 6630 sa T-Mobile mreze i radi perfektno bez ikakvih kocenja
resetovanja i ostalih bagova.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Mislim stvarno da ti je potpuno svejedno da li je sa t mobile ili tim-a...Eto, Idzo ima sa t mobile, ja sa tim-a, i telefoni nam rade bez problema... :wink: :)

fenomenmk
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 17. Okt 2005. 00:23

Post od fenomenmk »

vodafon-ova, radi perfektno ali sa kojim softverom? :uhuh: Sigurne ne sa vodafon-ovim. Mislim stabilna je i sve to je u redu ali ima dosta zabrana. Meni radi perfektno sa vodafonovim softverom pa pitam se fleshovati i dobiti mogucha nestabilnost ili?

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

fenomenmk, o kakvim zabranama pricas?nista cudno nisam primetio na telefonu....cak,nisam nasao nista u telefonu sto bi mi rekao da je vodafon-ov,sem nalepnice sa prednje strane maske....
Ex Sir_Oliver

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Čudi me da nemaš neke vodafovone ikonice u meniju...pošto mi imamo timove...Možda su ubacili čist softver... :roll:

-=JoE=-
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 16. Avg 2004. 19:07

Post od -=JoE=- »

Hvala svima na odgovorima.
Uzimam onda ovu sa T-Mobile, valjda nece biti problema...

ivano
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 18. Dec 2004. 14:08

Post od ivano »

Hm, jedna firma kaze da imaju samo sa teget maskom, takodje TIMova... Na nokijinom sajtu ne stominju tu varijantu... U cemu li je fora- da li je original maska...

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

ne,nemam vodafon-ove ikonice.....znam da tim-ove imaju ali ova moja nema... 8) 8) 8)

u svakom slucaju,sve radi savrseno,i gprs i mms i email...i mogu da postavim mp3 kao zvono...sve je ok.... :wink:
Ex Sir_Oliver

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

ivano napisao:Hm, jedna firma kaze da imaju samo sa teget maskom, takodje TIMova... Na nokijinom sajtu ne stominju tu varijantu... U cemu li je fora- da li je original maska...
Ja imam teget plavu masku, to je inače nova serija timovki, bez brige ;)
Sir_Oliver, bolje što nemaš... ;) :)

fenomenmk
Novajlija
Novajlija

Post od fenomenmk »

Sir_Oliver, ako mozhesh da postavish mp3 kao zvono i nemash ikonice onda ti je promjenjen firmware, moji ima original vodafon-ov i nemogu da postavim mp3 kao zvono, sve shto primim preko bluetuta sa drugog telefona ostaje u messages, mogu da pogledam, preslusham i toliko. A bogami i vodafonove ikonice su tu. go to je puno vodafonove web, wap zajebancije. a firmware mi je 2.39.15

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Mozesh da postavish mp3 za zvono ali treba da zashtitish autorska prava i da skinesh DRM packager !

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

ja nemam DRM packager,nemam vodafon-ove ikonice,mogu mp3 kao zvono...ne znam u cemu je onda stvar!verovatno mi je promenjen firmware... :D
Ex Sir_Oliver

fenomenmk
Novajlija
Novajlija

Post od fenomenmk »

Cyber, kako to :o mislish da zashtitim autorska prava, pa nechu valjda i to da radim :lol:
A ovaj DRM packager, shta on radi, mozhesh mi ga poslati na mail ili mi dati link gdemogu da ga nadjem

Cyber
Banned

Post od Cyber »

Ne bi reko da ti je promenjen fw ... mislim da je to stariji fw a to je uvedeno samo na novijim ! 8)

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

Cyber napisao:Ne bi reko da ti je promenjen fw ... mislim da je to stariji fw a to je uvedeno samo na novijim ! 8)
pa koji je to noviji fw?
Ex Sir_Oliver

fenomenmk
Novajlija
Novajlija

Post od fenomenmk »

Cyber, promenjen je,samim time shto mozhe da postavi mp3 kao zvono. Vodafonov fr to ne dozvoljava sa garancijom. Moj fw je izuzetno star 2.39.15 11.11.04 god

Cyber
Banned

Post od Cyber »

Ma nemam pojma ne razumem se u Nokijine fw ali znam da je na SE-ovim tako ... fenomenmk(smorih se dok ti ukucah ime) care ja sam na DialUp-u i vec shaljem Sir_Oliveru a program nije bash lak(1.5mb) tako da ce mi trebati 1h da vam poshaljem obojici a znachilo bi mi puno da se malo potrudish da googlash i naci cesh ja sam tako nasho ili cu da okachim na rapidsharu pa cu ti dati direct link !

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

Sir_Oliver, sta kazes za fon? :) :)

Odgovori