6630 T-Mobile
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
6630 T-Mobile
Nasao sam veoma povoljnu cenu za 6630 skinutu sa T-Mobile mreze.
Zanima me koja je razlika izmedju 6630 skinute sa T-Mobile mreze i one skinute sa TIM mreze, da li uopste ima razlike i ako ima koja je bolja?
Hvala unapred!
Zanima me koja je razlika izmedju 6630 skinute sa T-Mobile mreze i one skinute sa TIM mreze, da li uopste ima razlike i ako ima koja je bolja?
Hvala unapred!
Sir_Oliver, ako mozhesh da postavish mp3 kao zvono i nemash ikonice onda ti je promjenjen firmware, moji ima original vodafon-ov i nemogu da postavim mp3 kao zvono, sve shto primim preko bluetuta sa drugog telefona ostaje u messages, mogu da pogledam, preslusham i toliko. A bogami i vodafonove ikonice su tu. go to je puno vodafonove web, wap zajebancije. a firmware mi je 2.39.15
Ma nemam pojma ne razumem se u Nokijine fw ali znam da je na SE-ovim tako ... fenomenmk(smorih se dok ti ukucah ime) care ja sam na DialUp-u i vec shaljem Sir_Oliveru a program nije bash lak(1.5mb) tako da ce mi trebati 1h da vam poshaljem obojici a znachilo bi mi puno da se malo potrudish da googlash i naci cesh ja sam tako nasho ili cu da okachim na rapidsharu pa cu ti dati direct link !
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19