problem sa radiom i mp3 player-om na N gage

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 02. Nov 2005. 15:20

problem sa radiom i mp3 player-om na N gage

Post od max_power »

molim za pomoc, ukoliko je neko imao slican problem sa mojim.
Prilikom slusanja radija ili mizike preko origanalnog playera posle 15-ak sekundi telefon sam prebaci na narednu pesmu ili ako je rec o mp3-ju na narednu pesmu. To radi samo kada se muzika slusa preko slusalica inace preko loudspeaker-a sve je OK. Telefon je star svega 2 dana, ali ima iskustva sa njim. 2 dana naravno ukoliko firma od koje sam kupio nije zamenila maskicu.

help!!

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

nisam imao problem sa radiom i mp3 player-om ali sam imao problema sa real audio palyer-om i nasao sam neki nokijin forum gde su mi rekli da se problemi oko telefona resavaju tako sto se otkuca *#7370# kod i resetuje se fon, tada kad se uz pomoc tog koda resetuje fon vraca se sve na fabricka podesavanja, tj resetuje se softver...nisam jos uvek probao ali sam citao da se 80% softverskih problema resava na taja nacin... :dry: Probaj ne mozes nista da izgubish...
Inace VAZNO OBAVESTENJE!Na tom sajtu je pisalo da kad se resetuje telefon na taj nacin OBAVENO:
1.Izbaci MMC karticu;
2.MORA baterija da bude 100% puna;
3.Brisu se SVI podaci iz telefona...
Uh...kojiki tekst...POZDRAV :wink:

max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od max_power »

E hvala puno, probao sam ali opet isto.
Ali sad sam provalio nesto, desava se da sam salta pesme i radio stanice samo kada je uklucen onaj beli kabl (antena li je to valjda). Kada njega izvadim sve je OK. u servisu su mi rekli da je problem u slusalicama ali i to sam promenio i ponovo sve isto.

Da li bi flash-ovanje pomoglo?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Proveri ti da ti nije ukljuchena ona scan/preview opcija u plejeru.koliko se secam ima ta opcija koja ti samo pushta po prvih par sekundi pesama,u stilu da pregledas sta sve ima u listi....

mozda lupam,ali probaj....

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pedjos »

Nema nokija ngage scan/preview opciju! ZNam gde ti je bag??Jel koristis nokijine slusalice??Cisto informativno antena je u crnom konektoru....Ako koristis nokijine slusalice, verovatno (100%) ti se zaglavilo dugme za javljanje na mikrofonu koje ujedno i sluzi za prebacivanje pesme/stanice...Probaj da otvoris mikrofon na slusalicama i vidi u cemu je problem, ali sam ubedjen da je tu greska :wink: Damn..
qtek s110 i nokia N71 i nokia 5300

max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od max_power »

Sada cu da pokusam i sa tim, pa cu vas obavestiti sta je bilo.

Hvala na savetima!

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pedjos »

Sada sam se cuo sa jednom devojkom i ona ima isti problem i jednostavno kad sam joj iskljucio beli konektor fon je radio ko nov tako da sigurno je problem u tasteru na mikrofonu!!!

max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od max_power »

e pazi sada sam probao to dugmence. ono radi kako treba znaci kada ga stisnem on salta pesme, takodje mogu i da se javljam pritiskom na njega.
E sad da li je moguce da ako ono radi ipak moze i samo dugme da bude toliko slobodno da bez dozvole menja pesme i stanice.
Mislim da bi resenje bilo da pokusam sa drugim slusalicama? Kao i tvoja drugarica.

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pedjos »

Skroz je moguce da ima neki mali spoj koji pravi te probleme sa muzikom...Da ona je tako resila taj problem...ja imam ngage ali su mi pukle slusalice pa sad koristim konvertor...jesi li dobio taj mali konvertor uz fon?? Uz pomoc njega mozes da prikljucis obicne slusalice na fon, ali automatski gubis mikrofon...ja sada kad mi zazvoni telefon cupam slusalice svaki put...kapish :D :) :wink:

Odgovori