n6681 on TV

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

n6681 on TV

Post od cale »

Interesuje me,postoji li nacin da se n6681 poveze kablom sa TV-om u cilju pregledavanja slika? :unsure: :unsure: :unsure:

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Hmmm iskreno da ti kazem ne znam zasto ce ti to,ali to naravno moze :) Imas li PC Suite? Naravno da imash to si morao da dobijesh uz Nokia 6681 pa to instaliraj pa prebaci slike na komp pa gledaj slike na kompu a ako ti ni to nije dovoljno moracesh uz komp da imash i neku graf.karticu koja ima TVout pa kad kablom spojish TV i komp vidjecesh sta je chudo tehnmike :D
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

:uhuh: Nisam na to mislio.To odavno koristim.Mislio sam kao kod Samsung-a.Bez koriscenja racunara.Znaci direct connect n6681<->TV. 8) 8) 8)

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Kuzman.nemoj da vrijedjas covjeka,nema to veze sa postavljanjem glupih pitanja.. ti kao da si se naucen rodio! cale, samo pitaj sta zelis, pokusacemo da nadjemo neko rjesenje, a za to kao d600 sto moze, ja ne znam ! :(

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

kratko i jednostavno nemoze... :uhuh: :uhuh: :uhuh:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Eh,kad moram samom sebi da odgovaram :roll: Kratko i jasno -moze- :P Resenje je u Nokia Image Viewer-u http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,54739,00.html 8)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

Nokia Image Viewer is ideal for anyone who wants an even better way to enjoy their Nokia imaging phone snapshots. Now you can share your favorite pictures on something larger than your phone's display.

Transfer your images to the device from your compatible phone using the Pop-Port™ interface or from a MultiMediaCard (MMC). View them on a compatible TV or video projector, either in single image or slideshow mode. Sharing your best mobile moments just got easier.

Key Features:
View and share photos from your compatible phone
Easy image transfer
MMC support
Save images to MMC
Pop-Port™ connectivity
Single image and slideshow viewing modes
Light and portable
Convenient cable management
Two alternative power sources: Compatible Nokia chargers
or primary batteries
Remote control

znaci nemoze direkt sa telefona nego moras da prebacis na taj uredjaj sto je isto i da prebacis slike na komp i gledas slajdshow znaci nemoze direktno sa telefona na tv :disgust:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

:wacko: "View them on a compatible TV or video projector, either in single image or slideshow mode" Znaci,ipak moze,mada u light varijanti.Pa neces valjda da vuces comp. sa sobom da bi nekom pokazao ljudski fotke?Nije ni bitno.Nemoze.Ok. 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ne moze... Xixi... :P
Samsung je Samsung... :P

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

... ma nema sta Samsung je zakon za telefone tipa LG ili NEC ili ne znam ni ja ... ali kod Nokia ne moze ni da zapne! cale, za to postoji opcija da preko cijelog ekrana na phonu gledas slike ali isti ti je djavo, nosio kablove u dzepu za povezivanje preko TV-a ili nosio sa sobom neki LapTop... :)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

8) zavodnick,to si u potpunosti u pravu.Tema koju sam poveo je mozda glupa,ali jedno je sigurno,Nokiu sa sve Symbian-om ne bih menjao ni za jedan Samsung ili kao sto rece:"LG ili NEC ili ne znam ni ja " :) :wink: :)

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

hehe cale... 8) Ne dvojim za Samsung, super kompanija ali sve sto pravi pravi za sminkeraj a telefon nije telefon...ma sve u svemu zacin C! Nokia Rulz 4 Samsung! :)

Odgovori