symbian start up logo

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 02. Nov 2005. 15:20

symbian start up logo

Post od max_power »

...ili kako se vec zove. Ako je tema vec bila ja se u tom slucaju izvinjavam. Mene zanima da li se one dve rucice koje se rukuju pri paljenju telefona mogu zameniti nekom drugom animacijom, i kako. Gde te animacije mogu naci (kako da ih trazim), i ukoliko nesto sj***m kako mogu vratiti na normalno?

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

mozes ih zameniti slikom (ne znam kod novijih modela da li moze sa animacijom)...trebalo bi da imas u settings-u, device settings opciju "welcome note or start up logo"...i tu moze da se ubaci slika ali za neku animaciju ne znam :wink: ...barem ta opcija postoji u mom fonu (nokija ngage) :unsure: :)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

mozes da ubacis sliku ili tekst ali ce ti se prvo pojaviti te dve rucice pa tek onda slicica ili tekst koji si postavio!!!

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

Na ngage-u nije tako :D !

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

...recimo na Nokia 6630 mozes da uradis sve to ali naravno pojave se 'one 2 ruke" pa tek slika ili text koju si stavio kao pozdravnu :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ljudi, ruke su fabričke ubačene...Znači ne može da se menja, a to što pominjete je onaj weclome logo, koja se pojavljuje posle ručica :roll:

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

aha zoka u pravu si... mada sve moze da se mijenja... kad mogu u Windowsu na kompu da promijenim sve... zasto ne bih mogao i u Symbian-u :) iskerno, mislim da moze da se odradi samo jos nisam nasao nacin... :)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

8) Ljudi,ne zanosite se vise time.Zoka je u pravu. :uhuh: TO JE FABRICKI UBACENO I NE MOZE DA SE MENJA :uhuh: .Na neku app. i ne pomisljaj jer ruke "idu prve" :D Ali ako ti je toliko stalo,odi do nekog dobrog mob. hacker-a da ti "prepakuje" tel. i ubaci animaciju koju zelis.Pa kad ti i ona dosadi,opet odes do njega,i,tako. :D

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Post od napster »

Ako se slika ne moze mjenjati tj one ruke sto se ukrstaju moze li onaj glupi zvuk zamjeniti i dje se on nalazi na telefonu ??? :roll:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Za to pitanje vazi isti odgovor koji sam dao.Zvuk je vezan za animaciju.Dakle, "Ako ti je toliko stalo,odi do nekog dobrog mob. hacker-a da ti "prepakuje" tel. i ubaci animaciju koju zelis.Pa kad ti i ona dosadi,opet odes do njega,i,tako." 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

napster, pa zar ti baš toliko smeta? :unsure:
To je zaštitni deo nokije koji se fabrički ubaci...Mislim svi proizvodjači imaju to...A kao što reče cale, ako ti baš toliko smeta, ima verovatno ljudi koji to mugu da uklone... :unsure:

racke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Nov 2005. 17:09

Post od racke »

Ma stvarno te dve rucice znaju da smore! meni mnogo ne smetaju! bitnije mi je sta je na ekranu kada se upali... hehe

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od napster »

Pa ne smeta mi sad bukvalno da ne mogu zivjeti sa tim sako kazem dali moze to da se prepravi tipa ko na windowsu da se stavi neki zvuk... :unsure:

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

hehe, napster sta mislis jednog dana uopste ne vidis na fonu te 2 rucice i ne cujes taj zvuk... pomislio bi prvo da si gluv i corav, kad ono prtz... ne radi fon!Hmmm pitaj likove u radnjama koji flashuju fone sa Symbianom pa vidi nek ti ubace najnoviji 8.1...kod njega MISLIM da sve moze da se mijenja :) Zivio...

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

8.1? Da,moze da se menja,sve,osim "rucica" :D

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Zavodnick,nemoze da se menja Symbian,nije to Windows! :uhuh:
Moracete da se pomirite sa tim ili da sacekate da SE napravi Symbian telefon series 60 tipa pa da cackate sve i svasta! :wink:
Pozdrav 8)

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od napster »

Pa cekaj na nokiu 6630 moze softver od n70 ili ti od 6680 kako sam ja shvatio vas a na njoj je 8.0??ili sam ja nupucen... :blinky:

Znaci verzija kod nokie N70 JE : 8.1a, Series 60 2.1 A kod Nokia 6630 verzija: 8.0a, Series 60 2.1
e sad moze li se ubaciti u 6630 verzija od N70 8.1a, Series 60 2.1?????????? :roll:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

I sta onda,dobijes u softveru radio a otkud on na 6630,ili za dve kamere?I jos mnogo toga ima da bi se ovo pretvorilo u dugu raspravu,da je tako kao sto kazete onda niko nebi drzao 6.1 na SX1 ili 7 na 6600 vec bi sad svi imali 8.1!Kao sto ne mozes da stavis Xindows XP na PI nemoze ni Symbian da se ubacuje na hardverski razlicite telefone!
Pozdrav 8)

max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 02. Nov 2005. 15:20

Post od max_power »

Ma da se vratimo mi na one 2 rucice sto je sada mnogo bitnije :D

Na nokiji 3330 (davno bese) ja sam sklanjao te 2 rucice i stavljao neke jako primitivne animacije, koje ako se dobro secam nisu htele da se animiraju. A "rucice" vise nikad nisam uspeo da vratim, ba r one koje se animiraju :smutny: Pa sad rekoh kad je mogao 3330 moze i 6600,ali nema veze. Dobre su one :cry:

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od napster »

zavodnick napisao:hehe, napster sta mislis jednog dana uopste ne vidis na fonu te 2 rucice i ne cujes taj zvuk... pomislio bi prvo da si gluv i corav, kad ono prtz... ne radi fon!Hmmm pitaj likove u radnjama koji flashuju fone sa Symbianom pa vidi nek ti ubace najnoviji 8.1...kod njega MISLIM da sve moze da se mijenja :) Zivio...
Ja sam se samo nadovezao na ovo samo pitam jeli to moguce a sad mi je jasno zasto i nije :D

Odgovori