symbian start up logo
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
symbian start up logo
...ili kako se vec zove. Ako je tema vec bila ja se u tom slucaju izvinjavam. Mene zanima da li se one dve rucice koje se rukuju pri paljenju telefona mogu zameniti nekom drugom animacijom, i kako. Gde te animacije mogu naci (kako da ih trazim), i ukoliko nesto sj***m kako mogu vratiti na normalno?
mozes da ubacis sliku ili tekst ali ce ti se prvo pojaviti te dve rucice pa tek onda slicica ili tekst koji si postavio!!!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:

- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
hehe, napster sta mislis jednog dana uopste ne vidis na fonu te 2 rucice i ne cujes taj zvuk... pomislio bi prvo da si gluv i corav, kad ono prtz... ne radi fon!Hmmm pitaj likove u radnjama koji flashuju fone sa Symbianom pa vidi nek ti ubace najnoviji 8.1...kod njega MISLIM da sve moze da se mijenja
Zivio...

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
I sta onda,dobijes u softveru radio a otkud on na 6630,ili za dve kamere?I jos mnogo toga ima da bi se ovo pretvorilo u dugu raspravu,da je tako kao sto kazete onda niko nebi drzao 6.1 na SX1 ili 7 na 6600 vec bi sad svi imali 8.1!Kao sto ne mozes da stavis Xindows XP na PI nemoze ni Symbian da se ubacuje na hardverski razlicite telefone!
Pozdrav
Pozdrav

Ma da se vratimo mi na one 2 rucice sto je sada mnogo bitnije
Na nokiji 3330 (davno bese) ja sam sklanjao te 2 rucice i stavljao neke jako primitivne animacije, koje ako se dobro secam nisu htele da se animiraju. A "rucice" vise nikad nisam uspeo da vratim, ba r one koje se animiraju
Pa sad rekoh kad je mogao 3330 moze i 6600,ali nema veze. Dobre su one 

Na nokiji 3330 (davno bese) ja sam sklanjao te 2 rucice i stavljao neke jako primitivne animacije, koje ako se dobro secam nisu htele da se animiraju. A "rucice" vise nikad nisam uspeo da vratim, ba r one koje se animiraju

Ja sam se samo nadovezao na ovo samo pitam jeli to moguce a sad mi je jasno zasto i nijezavodnick napisao:hehe, napster sta mislis jednog dana uopste ne vidis na fonu te 2 rucice i ne cujes taj zvuk... pomislio bi prvo da si gluv i corav, kad ono prtz... ne radi fon!Hmmm pitaj likove u radnjama koji flashuju fone sa Symbianom pa vidi nek ti ubace najnoviji 8.1...kod njega MISLIM da sve moze da se mijenjaZivio...