6630: TIM vs. Vodafone iliti "Neshto se ovde deshava sh

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

racke, definitivno vodafon ima neke zaštite na softveru...Ne možeš da postaviš mp3 kao zvono jer moraju da se plate neka autorska prava...Ubaci čist softver i uživaj :wink: :)

racke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Nov 2005. 17:09

Post od racke »

Zoka, danas sam reklamirao bateriju kada mi se totalno ispraznila posle 7-8 seti. zeleo sam i da resim problem sa mp3 om i da ga oni flesiraju pod garancijom, ali mi lik kaze da ne moze jer nije do njih vec do vodafona i ako ga flesira ponistava mi se garancija od 6 meseci! koji smradovi! znaci ako ga ja flesiram na svoju ruku i nesto se zezne, ne mogu vise da potegnem garanciju! ili da sacekam da mi garancija istekne pa da ga onda flesiram i sve to o svom trosku! :angry:
sto se tice zastite autorskih prava na mp3 pesme, tj. famozne vodafonove cake, prodavac mi je pojasnio: za melodiju zvona se mogu postaviti samo mp3 pesme koje su skinute sa vodafonovog sajta druge ne! bas su pametni ti iz vodafona, ako misle da se tako zaradjuju novci! od mene vise nikad nece! i svima koje ja znam cu pojasniti sta se dobija sa njihovim skrnavim softverom! pa oni bi na ferari sa njihovim logom stavili blokadu motora na 90 km na sat !

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

racke, verujem da je tako...Mada oni su dužni da ti flešuju telefon ako nešto ne radi... :disgust: Mislim da ima neki programčić za skidanje te zaštite...Neko je spominjao na forumu, pa neka se sada oglasi...A stvarno bezveze sa tim vodafonovim softverom... :chytry:

Sanjica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Nov 2005. 21:21

Post od Sanjica »

Vodafon je sam po sebi komplikovan i pun nekih pravnih klauzula i ostalih "zezancija", tako da vam je moj savet da izbegavate korišćenje njihovih mobilnih aparata van matične mreže 8)

Odgovori