Tutorial: Firmware hack na s60 3rd telefonima
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
mils, javi mi se na pp d ati dam installserver.exe za tvoj tel.Kada ga budes skkinuo samo ga prebaci na memorijsku karticu negde gde ces ga preko x-plorera lako pronaci pa onda aktiviraj patch open2all i onda udji u x-plorer i pronadji installserver.exe koji si ubacio na memorijsku karticu,stza ni na njega ,a zatim klikni na tastaturi na broj 1 (to je opcija da kopiras taj fajl),zatim idi kursorom na levo dok ne vidis C particiju pa onda stani na C particiju i kursorom na levo udji na C pa se spusti dole i stani na folder SYS pa klikni kursorom na desno i ucices u njega pa stani na folder BIN i opet klikni kursorom na desno da udjes u njega i onda dok stojis na folderu BIN ti klikni centralnim tasterom i onda ce ti kopirati taj installserver.exe u folder C:/SYS/BIN i to je sve
Note IV N9100 dual
Ok postupak mi je jasan, x-plore vec imam i ako bi mi mogao poslati na mail taj installserver.exe za mene na mail "ljusko_degama@hotmail.com"....hvala puno nadam se da ce raditi 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Eto stigao je nas strucnjak toda81, koji take stvari zna u pola noci napamet, svaka mu cast.
Trebao bi valjda da u x-plore udje u Show System files/folders i oznaci prve cetri stavke da bi video sys.
snenad, naravno da nisu isti, ovde mozete naci kome koji treba klik.
Foxov link za installserver-e sa 19 strane neradi klik

Trebao bi valjda da u x-plore udje u Show System files/folders i oznaci prve cetri stavke da bi video sys.
snenad, naravno da nisu isti, ovde mozete naci kome koji treba klik.
Foxov link za installserver-e sa 19 strane neradi klik
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Deksi, zaboravih samo to da napomenem da mora kao sto kazes da se u x-ploreru stiklira opcija koju si ti rekao
Poz kolega
mils, ako se ne snalazis dobro sa x-plorerpom samo udji u njega i klikni taster 0 (nula) i ond atu stikliraj opcije:
1. Show Hidden Files
2.Show system files/folders
3. System application
i posle toga odradi ono sto sam ti napisao

mils, ako se ne snalazis dobro sa x-plorerpom samo udji u njega i klikni taster 0 (nula) i ond atu stikliraj opcije:
1. Show Hidden Files
2.Show system files/folders
3. System application
i posle toga odradi ono sto sam ti napisao
Note IV N9100 dual
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 08. Dec 2011. 19:23
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 08. Dec 2011. 19:23
toda81, Evo uradio sam update softwarea sada mi je verzija 071.003 a hard reset sam vec radio pre ovoga i tada su mi i krenule nevolje sa internetom a neverovatno a i posle ovog updatea mi i dalje ne radi internet tj prijavljuje mi istu gresku...Moracu da ga nosim u koniin servis pa koliko pukenme puknem, ili da ne koristim internet nema mi druge
...Hvala vam svima ako nesto uspem javicu...Pozz