N-gage

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
vlajkic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 02. Dec 2005. 11:01

Post od vlajkic »

:lol: :D :) :wink: :roll: heheheheh....uspelo HVALA PEDJOS>>>>radi sad sve super...sad kad imam taj FExplorer sve je lakse.....a za vulleta..pa i nije da nisu fatalni eto meni je razdrljio sistem pa sam ga morao flesovati...10 evra...a na racunaru kad mi i uleti virus ispeglam ga sam za sat dva a ovde nemogu...tako da su fatalni :blinky: eto toliko pozz

nesa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 01. Sep 2005. 00:40

Post od nesa »

Da ne bi postavljao novu temu , pitacu ovde!
1. da li n-gage moze da podrzi karticu od 1 gb? ciljam na http://www.itsvet.com/PQI-MMC-Plus-1GB/ ... ard-68-329
2.da li postoje za ngage neki prenosni mini zvucnici kakvi postoje za neke pojednie telefone i psp i ipod?mislim da sam video neke za 6230i?!

vlajkic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vlajkic »

e pa ovako (onoliko koliko sam ja procitao) kartica od 1gb je dosta zahtevna i opteretila bi ngage tako da mnogi preporucuju 512Mb...a za zvucnike neznam niti sam cuo pozz :D

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

@ 6600tuning..nije nerealno..meni je virus preko bt napao 6630 srecom imao sam antivirus :) sto si flesovao fon? :blinky: :o :ohmy: :shock: sto ga jednostavno nisi formatirao?
Black Sabbath!!!

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

Sto se tice kartice max je 512Mb a sto se tice zvucnika jesi li video nekada zvucnike za walkman?? :D To su mali zvucnici male snage koji bi provereno radili (uz konvertor koji konvertuje klasicni stereo jack u manji nokijin, ako si ga dobio) na ngage-u! 8)

vlajkic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vlajkic »

:oops: ako je pitanje za mene sto ga nisam formatirao nego flesovao..odgovor je jer neumem(nov sam imam ga tek par dana) :unsure: tako da ako mi mozes kazati kako se to radi pa da znam za ubuduce ako se desi opet nesto tako :) pozz

nesa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 01. Sep 2005. 00:40

Post od nesa »

sto lazes da je 512 max , kad svi an netu prcaju da moze 1gb i na officielnom sajtu pise da je 1gb max!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Vulle_NS napisao:Ja mislim i da virus moze da se dobije cak i kada ti je telefon ugasen :)
1.Kad je ugasen???NE.
2.Nisu opasni kao na PC,ali master reset ili u gorem sl. Flash ne gine.
U svakom slucaju,gubish sva podesavanja(GPRS,MMS...) 8)

vlajkic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vlajkic »

:wink: ja sam cuo da moze 1Gb ali da neradi bas najbolje(koci je) tako da je 512 optimalno i dobro radi sa tom karticom....znaci niko ovde ne laze ...nego govore ljudi iz iskustva ili sto su culi :) niko ovde nemora nikog da poslusa to su samo saveti nije moranje

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pedjos napisao:Sto se tice kartice max je 512Mb a sto se tice zvucnika jesi li video nekada zvucnike za walkman?? :D To su mali zvucnici male snage koji bi provereno radili (uz konvertor koji konvertuje klasicni stereo jack u manji nokijin, ako si ga dobio) na ngage-u! 8)
A i ako ga nije dobio, to kosta oko 100 din. :D
256 mb je optimalno, preko toga (ako imas veliki broj fajlova) koci mob... I ovako zna nesto sporije da ucitava npr. mp3...
Uostalom koji ce vam veca kartica... :)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

nesa, nemo tako...Ma na oficijalnom sajtu ćeš svašta pročitati, u praksi je to uvek drugačije...Složila bih se sa vlajkicem...Uglavnom do 512mb radi ok, preko toga koči ali može da radi, a to složoćeš se, nije to kad ti je mob usporen i blokira svaki čas... :roll:

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

Zoka napisao:nesa, nemo tako...Ma na oficijalnom sajtu ćeš svašta pročitati, u praksi je to uvek drugačije...Složila bih se sa vlajkicem...Uglavnom do 512mb radi ok, preko toga koči ali može da radi, a to složoćeš se, nije to kad ti je mob usporen i blokira svaki čas... :roll:

JA ne znam o cemu vi ovde pricate .... ma kakvi 512 u Ngage .... ja i burazer imamo po jedan ovaj mob i probali smo kartice od 512 (Apacerove i Kinston ako to nekom nesto znaci) i nob jednostavno ne vidi toliku karticu ..... tko da 256 je vrh sto se Ngage tice !!!!

E sad da li mozda versija softvera ima neke veze da pozda nekim cudom radi 512 to ne znam .... a i male su sanse da to ima veze, jer mahom svi mi imamo istu verziju!!!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Nisam cuo za taj virus... :unsure:
Sto se tice prenosenja preko BT-a, taj virus mora da bude u nekoj aplikaciji, koju neko u krugu od 10 m mora da ti posalje, a ako ti je uopste upaljen BT moras TI da prihvatis... :roll:
A uopste i nisu nesto posebno, eventualno tje da te natjeraju na format, a to zna i dosta nekompatibilnih aplikacija da uradi... :)
A ni ovi na kompovima nisu nesto fatalni, uglavnom te i oni natjeraju na format (ako je gori oblik)... :D

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Jeste li culi da je Nokia odustala od daljeg razvoja N-Gage platforme, a da ce sve buduce i postojece igre razvijati da budu dostupne za igranje na svim Series 60 platformama? Totalno je bez veze, ali finansijski N-Gage nije postigao zapazen uspeh - od planiranih 6 miliona, za dve godine prodato je samo 2 miliona igrackih/telefonskih konzola. Eto, uskoro ce prestati muke da se N-Gage igre pokrenu na drugim telefonima Nokie, ali ce ostati problem optimizovanih kontrola - pokusajte da Tomb Raider odigrate bez problema na 7610! Odustacete posle par minuta. Naravno ovo je samo jedan od mnogih primera. Videcemo kako ce Nokia to srediti!
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

To je bilo i normalno za ocekivati.U par navrata sam rekao -"Ako hoces da se igras,kupi GameBoy(advance)".A sada kazem -"Ako hoces da se igras,kupi PSP".Tako da,ne mozes da ocekujes da za te pare dobijes i qualitetan tel. i dobru igracku konzolu. :uhuh:
P.S.A i oduvek mi je bilo chudno,stavljati onu "napravu" na uvo i razgovarati :?

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

cale napisao:P.S.A i oduvek mi je bilo chudno,stavljati onu "napravu" na uvo i razgovarati :?
Zato postoji QD! :D
Ne svidja mi se sto su batalili s N-gageovima... :smutny: Ali to je bilo davno za ocekivati, jer ni kad je bio tek izasao telefon, nije bio nesto posebno prodavan... :roll: A reklamirao se i reklamirao na satelitskoj...

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Ne samo da se reklamirao, nego je dobio posebna finasijska sredstva, vlastiti sajt, mega prezentacije u halama i prostorima, koji su posebno preuredjivani sa prezentaciju igara i konzole, ali eto... Inace, N-Gage prvi je odlican telefon, samo su velicina i nacin razgovora sahranili zanimljiv koncept! Imao je odlican MP3 plejer, radio, Symbian, cak je i ekran bio u rangu sa tadasnjim, koji su imali 65000 boja, ali slabijeg osvetljenja.
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Da, znam, clan sam na N-gage forumu.
Velicinu, dizajn i nacin drzanja telefona pri razgovoru je ispravljen kod N-gage QD-a, ali su mu zato oduzeli FM radio i stereo mp3... :roll: Mada ne dodje samo slusalica za jedno uvo, nego su 2... :?

Odgovori