Do pre 3 dana je sve radilo besprekorno, i od tad ne mogu uopste da se povezem, zvala Mobtel i objasnila da su settingsi u redu, oni mi poslali poruku sa konfiguracijom kao da im malopre nisam rekla da sve to vec imam , i dalje nista. Pise Paket data not available. Check network services.
Ideje, saveti?
6630, gprs cas radi, cas ne radi...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Oljice, pošto vidim da si na 063, kao i ja, mogu da ti potvrdim da sam i ja imala problema sa GPRS-om poslednjih dana. Kad sam zvala servisni centar, rekli su mi da su u toku neki radovi na mreži i da pokušam malo kasnije. I tako se on čas zakači na mrežu, čas se otkači, a ja se uspaničila da mi telefon nije u redu (jer sam ga skoro kupila. Danas i juče ipak nisam imala problema. Inače imam 6680... Ti problemi su inače počeli oko 28.-29. decembra dok još nije počela ludnica sa porukama...
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Pa ovako... joj ljudi, ovi iz Mobtela su pokretno pozoriste...
Meni su problemi kao nekom ovde poceli dan, dva pre Nove godine, i ja lepo uzmem i pozovem call centar, do danasnjeg dana svaki dan po jednom i svaki put dobijem razlicit biser od odgovora: prvo su mi kao sto sam napisala poslali poruku sa konfig., onda mi je receno da mi je neko eto tek tako iskljucio tu opciju, onda mi je to ukljuceno ali opet ne radi, da bi mi zadnji ili predzadnji put rekli upravo da imaju neke komplikacije i da ih resavaju do uvece, naravno nista od toga, ja pozovem danas, javi se zenski operater, ja ispricam istoriju, ona kaze, jeste, ovde kod vas ima zaista nesto 'cudno' samo mi nemamo ovlascenje da resimo vas problem vec sluzba koja zbog praznika pocinje sa radom tek sutra. Bice to u redu sutra. Od tad proslo 3 sata, ja onako vec mehanicki ugasim i upalim telefon, kad imam sta i da vidim, gprs u funkciji.
Sta reci?
Meni su problemi kao nekom ovde poceli dan, dva pre Nove godine, i ja lepo uzmem i pozovem call centar, do danasnjeg dana svaki dan po jednom i svaki put dobijem razlicit biser od odgovora: prvo su mi kao sto sam napisala poslali poruku sa konfig., onda mi je receno da mi je neko eto tek tako iskljucio tu opciju, onda mi je to ukljuceno ali opet ne radi, da bi mi zadnji ili predzadnji put rekli upravo da imaju neke komplikacije i da ih resavaju do uvece, naravno nista od toga, ja pozovem danas, javi se zenski operater, ja ispricam istoriju, ona kaze, jeste, ovde kod vas ima zaista nesto 'cudno' samo mi nemamo ovlascenje da resimo vas problem vec sluzba koja zbog praznika pocinje sa radom tek sutra. Bice to u redu sutra. Od tad proslo 3 sata, ja onako vec mehanicki ugasim i upalim telefon, kad imam sta i da vidim, gprs u funkciji.
Sta reci?