N6630 fantomska instalacija

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

N6630 fantomska instalacija

Post od b_udder »

instalirao sam igru Need for Speed Underground na telefon i kada je zavrsio instalaciju nigde nisam mogao da je pronadjem. pokusao sam ponovo i ista stvar. Appman je ne vidi, iz FExplorera nisam nasao nijedan folder u koji je instalirana, a App. Managerom je isto ne vidi pa ne mogu da je deinstaliram :o ..... e sad, to i ne bi bio toliki problem da mi igra nije zauzela slobodan prostor na kartici i to oba puta, a nigde je nema?! ... da li neko zna u cemu bi mogao biti problem i, eventualno, kako da je obrisem? Hvala.

poz.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Imao sam ja jednom takav trip sa jednom temom koju sam instalirao,pa je nikad nisam ni nashao...Probaj ponovo sa novim FExplorerom ili sachuvaj bitnije stvari i uradi format kartice...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

pa sad ..... nesto mi se ne radi format kartice .... bar dok ne kupim vecu :D
a je l znas kako da se resim djubreta koje mi se nakupilo na memoriji telefona, a da nije isto formatiranje? imao sam neku operu trial i zbog nje ne moze da mi radi ni jedna verzija krekovane opere, jer je ova ostavila nesto za sobom i kaze "trial expired" :(

p.s. FExplorer je onaj poslednji koji je izasao...

N-gager
Banned
Pridružio se: Pet, 06. Jan 2006. 06:20

Post od N-gager »

ma samo vi instalirajte svasta i najnovije neisprobane igre pa kad navucete viruse i telefon odlepi pa na flesovanje u servis. :chytry:
Good News, I've decided not to kill you

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Sto na flash???? :ohmy: Pa ako bash toliko zabaguje uragi su format.....A ako se plasis virusa pa lepo instaliraj antivirus koji ce jos vise usporiti vec spor ngage :smutny: :cry: I ja sma imao takav problem na ngage....ali ne da je odmah nema nego posle nekog vremena "nestane"...resio sam problem ovako kako je dex rekao...podrav
Black Sabbath!!!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

N-gager: pre nego sto bilo sta instaliram od programa ili igara, ja ih skeniram AVP-om na kompu. po tvojoj logici ne bi trebalo nista ni instalirati.

Kuzman: posto je u pitanju par stotina kB, mislim da cu format ostaviti za drugi put, ali me to bas zbunilo :)

Edit:
hehe.... ispostavilo se da ono uopste nije bila igra, nego tema :D
...ali nije moja greska - ja sam je skinuo kao igru... :)

medjutim, moje pitanje za Operu ostaje :(

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hehehe,pa ja vam rekoh da je to tema.... :) Imam tu NFS temu...
A shto se tiche opere,probaj preko FExporera da nadjesh mozda je neki fajl ostao pa ga izbrishi...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ma sve sam probao.... cak sam i preko UnMakeSis-a pregledao spisak fajlova koje opera zbudzi na tel i obrisao sve i opet nece :cry:
verovatno se ukopa negde u neki registry ili slicno i ja ne mogu da ga nadjem ..... poludecu!!! :angry:

Odgovori