Nokia N71 N80 i N92
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
mobiju ne veruj ni rec. ja sam ga sada uzeo, da skratim vreme za praznike i kada sem video stasve pise...6680 napisao:Nokia n80 od 500evra cena,nokia n71 400evra,a nokia n92 600evra.Tako pise u casopisu Mobi.Ali cena ce biti visa sigurno 100-200evra

u testu je ispalo da se n70, sharp903, motorola e1, w550 i d600 cuju bolje od w800! ima jos luposti tako da im ja ne bih verovao za cenu!
bas me zanima kakav ce biti n80 (na delu)
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Citam mobi od prvog broja,dobar casopis,ali nervira me nazad cena i ocena mobilnih kako moze biti ocena Samsunga d600-10,Nokije 6680-9,a n90-8,6.To je malo gluooopo i to cu da im kazem licno.I to sto pisu da je mana n6680 sto nema radio nije tacno ljudi iz nokie su mislili ako ima 3g da se preko njega slusa radio.Necu ovu temu da pretvaram u nesto drugo nego samo kazem.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- studiovpc2
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 05. Jan 2006. 14:19
tesko kod nas da ce mi da cujemo nesto preko 3g-a to jest mozda i hocemo kad budu pustili mrezu u rad, postoji alternativa preko gprsa Virtual Radio stream-uje preko gprsa ali je zvuk ocaj,burazer mi je pricao da u nemackoj preko 3g-a radio se cuje kao cd i da mu nije ni skupo kad tako slusa, evo ja imam 6680 po drugi put vec i ne fali telefonu nista ali kad sam video n80 pogotovu onaj crni ja sam se zaljubio odmah pa ono je prefekcija, n92 mi se svidja samo zbog tv-a inace je ruzan. pozz svima